Çaykara'da Cami Görevlileri İçin Etkili Hutbe Sunumu Hizmet İçi Eğitim Kursu

Çaykara

Trabzon’un Çaykara İlçesinde Din Görevlileri için gerçekleştirilen “Etkili Hutbe Sunumu Hizmet İçi Eğitim Kursu” 4-13 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Trabzon’un Çaykara İlçesinde Din Görevlileri için gerçekleştirilen “Etkili Hutbe Sunumu Hizmet İçi Eğitim Kursu” 4-13 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

04 Aralık - 13 Aralık 2023 tarihleri arasında,  Hizmet İçi Eğitim ve Rehberlik Daire Başkanlığı'nın öğretim programı doğrultusunda, hizmette verimliliğin arttırılması ve hizmet kalitesinin yükseltilmesi amacıyla Cami Görevlilerine yönelik  " Etkili Hutbe Sunumu Hizmet İçi Eğitim Kursu " semineri düzenlendi.

 İlçe Müftümüz Vahit Şenocak ve Trabzon  Müftülüğü İl Vaiz’i Bedir Aydın'ın rehber öğretici olarak katılım sağladığı kurs Çaykara Müftülüğü Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Etkili Hutbe Sunumu Hizmet İçi Eğitim Kursu sonunda Kursa katılım sağlayan Cami Görevlilerine Kursu Başarı ile tamamlama Belgeleri Müftü Vahit Şenocak ve İl Vaazı Bedir Aydın tarafından takdim edildi.

Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak,Gerçekleştirilen Hizmet içi Eğitim Kursu ile ilgili olarak Cami Görevlilerinin toplumun aynası olduklarını her yönü ile topluma örnek olduklarını,Çaykara Müftülüğü oljarak Cami görfevlilerinin topluma daha faydalı olabilmeleri anlamında her türlü etkinlik ve Eğitim çalışmaları için ortam hazırladıklarını,”Etkili Hutbe Sunumu” Hizmet içi Eğitim Kursunun da bu çalışmalardan bir tanesi olduğunu,Cami görevlilerinin Eğitim Kursundan çok faydalandıklarını ve çok verimli bir çalılşmanın gerçekleştiğini,bu anlamda başta Trabzon Müftülüğü olmak üzere bu tür Hizmet İçi Eğitim Kurs ve çalışmaları gerçekleştiren Diyanet İşleri Başkanlığına Çaykara Müftülüğü olarak minnet borçlu olduklarını ifade etti.

KAYNAK:AA



İlginizi Çekebilir