Çaykara'da Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri

Çaykara

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası Çaykara İlçesinde gerçekleştirilen çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

ÇAYKARA İLÇE MERKEZİ PROGRAMI

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebeti İle Çaykara Merkez Camisinde İlçe Müftüsü Vahit Şenocak  ve Ekibinin Katılımı İle Beraber Kur'an-ı Kerim ve Vefa Temalı Program Düzenlendi.
KARAÇAM MAHALLESİ ETKİNLİKLERİ

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebeti İle Karaçam Merkez Camisinde İlçe Müftüsü Vahit Şenocak  ve Ekibinin Katılımı İle Beraber Kur'an-ı Kerim ve Vefa Temalı Program Düzenlendi.


UZUNGÖL MERKEZ CAMİİ PROGRAMI

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebeti İle Uzungöl Merkez Camisinde İlçe Müftüsü Vahit Şenocak  ve Ekibinin Katılımı İle Beraber Kur'an-ı Kerim ve Vefa Temalı Program Düzenlendi.
MUTAD TOPLANTISI

Çaykara Müftülüğü tarafından aylık olarak düzenli olarak gerçekleştirilen ve Çaykara İlçesinde görev yapan tüm din görevlilerini bir araya getiren MUTAD toplantılarının Ekim Ayı toplantısına Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısı ile Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel de katıldı.

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ve Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak tarafından Çaykara Müftülüğünde görev yaptıktan sonra 2021 Yılı içerisinde emekliye ayrılan Din Görevlileri,

Emekli İmam Hatip Hanefi Şahin

Emekli İmam Hatip Recep Tuncer

Emekli İmam Hatip İshak Okutan

Çaykara Müftülüğü Veri Hazırlama görevlisi Mikdat Sürmenelioğlu’na

Plaket takdimi gerçekleştirildi.

İMAM HATİP’TE KONFERANS

Camiler ve Din Görevlileri Haftası ile ilgili olarak Öğrencilerde farkındalık oluşturma amacı ile Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrencilere yönelik bir Konferans gerçekleştirildi.

Çaykara Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Süleyman Yıldırım ile Çaykara Müftülüğü Vaazı Mecit Anaçoğlu tarafından öğrencilere Camiler ve Din Görevlileri Haftası ile ilgili Konferans verildi.



İlginizi Çekebilir