Çaykara'da Eğitim Bir Sen'den Başkan Tok'a Ziyaret

Çaykara

Çaykara İlçesinde Kısa bir süre önce göreve seçilen Eğitim Bir Sen İlçe Yönetim Kurulu Resmi Kurumlar,Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve Siyasi Parti İlçe Temsilciliklerine ziyaretlerine devam ediyor.

Kurumlar,Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve Siyasi Parti İlçe Temsilciliklerine ziyaretlerine devam ediyor.

Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Taşkıran İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hüseyin Bulut,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Numan Tuncer,Başkan Yardımcısı Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Gönan Resmi Kurumlar ile Sivil Toplum Kuruluşları ve Siyasi Parti İlçe Temsilciliklerine çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyor.

BAŞKAN TOK’A ZİYARET

Sendika Yönetim Kurulu Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’u makamında ziyaret etti.Ziyaret esnasında Sendika İlçe Başkanı Hüseyin Bulut Eğitim Bir Sen İlçe teşkilatı olarak Çaykara İlçesinde görev yapan tüm öğretmen arkadaşlarımızı kucaklayan ve onların sorunlarını üst makamlara ileten bir sendikacılık anlayışı ile çalışacaklarını ifade etti.

Ziyaret esnasında Sendika Yönetim Kurulu tarafından Başkan Hanefi Tok’a Çiçek takdimi gerçekleştirilirken Yönetim Kurulu tarafından Belediye Başkanı Hanefi Tok’tan Taşkıran Eğitim Kurumlarının dış cephe montalama çalışması için destek istendiç.

Belediye Başkanı Hanefi Tok imkanlar ölçüsünde 4. Etap Dış Cephe Montalama projesine Taşkıran Eğitim Kurumları binasını da eklemeye çalışacaklarını ifade etti

ŞUBE MÜDÜRÜ AKTAŞ’A ZİYARET

Çaykara Eğitim Bir Sen İlçe Yönetim Kurulu bu hafta  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak Çaykara İlçesinde göreve başlayan Şube Müdürü Şaban Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular ve çiçek takdim ettiler.

SAADET PARTİSİNE ZİYARET

Çaykara Eğitim Bir Sen İlçe Yönetimi kısa bir süre önce gerçekleştirilen kongre ile göreve yeniden seçilen Saadet Partisi İlçe Başkanı Mehmet Nuri Kadıoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular ve çiçek takdim ettiler.

MHP’YE ZİYARET

Çaykara Eğitim Bir Sen İlçe Yönetimi kısa bir süre önce gerçekleştirilen kongre ile göreve yeniden seçilen MHP  İlçe Başkanı Savaş Öksüz’e  hayırlı olsun ziyaretinde bulundular ve çiçek takdim ettiler.



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Eğitim ' Başkan ' Ziyaret

İlginizi Çekebilir