Çaykara'da Eğitim Sendikasından Öğretmenlere Yıl Sonu Sürprizi

Çaykara

Çaykara İlçesinde Eğitim Bir Sen Sendikası tarafından öğretmenlere yönelik yıl sonu mangal organizasyonu gerçekleştirildi

Eğitim Bir Sen Çaykara İlçe Başkanı Hüseyin Bulut ile Trabzon İl Başkanı Mehmet Kara tarafından organize edilen Yıl Sonu Mangal Organizasyonu yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

 

Öğretmenlerin yılın yorgunluğu atması ve birbirleri ile yılın değerlendirmesini yapması amacı ile ve Sendika ayrımı yapılmadan tüm öğretmenlerin davet edildiği yıl sonu Mangal etkinliği Çaykara İlçe Stadyumunda gerçekleştirildi.

Yıl Sonu Mangal Organizasyonu etkinliğine Eğitim Bir Sen Trabzon İl Başkanı Mehmet Kara,Dernekpazarı Kaymakamı ve Çaykara Kaymakam Vekili Anıl Adıgüzel,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ile Şube Müdürleri Veysel Somuncu ve Numan Tuncer,Çaykara Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Gönan ile kalabalık bir öğretmen topluluğu katıldı.

Çaykara İlçe Stadyumunda havanın güneşli olmasını fırsata çeviren Okul Yöneticileri ve Öğretmenler Mangal organizasyonu ile yılın yorgunluğunu atarak dinlenme fırsatı buldular.

Eğitim Bir Sen Çaykara İlçe Başkanı Hüseyin Bulut Trabzon İl Başkanı Mehmet Kara ile birlikte Çaykara İlçesinde görev yapan tüm öğretmenleri Sendika ayrımı yapmadan bir araya getirmek amacı ile organizasyonu gerçekleştirdiklerini,Okul Yöneticileri ve öğretmenler tarafından organizasyona yoğun bir katılım sağlandığını ve organizasyona katılan tüm yönetici ve öğretmenlere teşekkür ettiklerini ifade etti.

KAYNAK:AA



İlginizi Çekebilir