Çaykara'da El Şahan Kompleksinde Sinan Sami ve Yakup Atalay İle Horon Gecesi

Çaykara

Karadeniz Müziğinin iki güçlü sesi Yakup Atalay ve Sinan Sami Çaykara İlçesinde gerçekleştirilecek olan “Horon Gecesi” programı ile Müzik Dostları ile buluşmaya hazırlanıyor.

Karadeniz Müziğinin iki güçlü sesi Yakup Atalay ve Sinan Sami Çaykara İlçesinde gerçekleştirilecek olan “Horon Gecesi” programı ile Müzik Dostları ile buluşmaya hazırlanıyor.

Sanatçılar Sinan Sami ve Yakup Atalay 16 Ağustos 2023 Çarşamba akşamı saat 20.00’da Çaykara-Uzungöl yolu üzeri 3. Km’de yer alan El Şahan Kompleksinde gerçekleştirilecek olan program ile Müzik Dostları ile buluşacaklar.

2023 Yılı yaz sezonu boyunca her hafta gerçekleştirmiş olduğu programlar ile Karadeniz Müziğinin birbirinden güçlü seslerini Çaykara İlçesi ile birleştiren ve bu güzelliği kendi sahne performansı ile bütünleştiren Çaykara’lı Sanatçı Sinan Sami bu hafta Karadeniz Müziğinin bir başka güçlü sesi Yakup Atalay ile birlikte sahne almaya hazırlanıyor.

Yaklaşık 30 seneden bu yana Bölge Müzik dünyasına çok büyük emekleri olan Karadeniz Müziğinin güçlü seslerinden Yakup Atalay,her zaman olduğu gibi birbirinden güzel türküleri ile Horon Gecesinde hayranları ile buluşacak.

Ulusal Müzik Dünyasında Karadeniz Müziğini çok büyük bir başarı ile temsil eden,Karadeniz Bölgesinin birbirinden güzel türkülerini kendine özgü sahne performansı ile hayranları ile buluşturan,beyefendi,alçak gönüllü,mütevazi yapısı ile hem müzik dünyası hem de toplum tarafından çok sevilen bir isim olan Sanatçı Sinan Sami her hafta olduğu gibi bu hafta da birbirinden güzel türküleri ve her zaman olduğu gibi muhteşem sahne performansı ile bu hafta da El Şahan Kompleksinde hayranları ile buluşacak.

Her Hafta Sürpriz Misafirlerin de sahne aldığı Horon Gecesi Programında bu hafta da Süropriz misafirlerin yer alması bekleniyor.

Çaykara İlçesinin en güzel mekanlarından olan El Şahan Kompleksi modern mekanı ve kaliteli personeli ile bir güzel organizasyona daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Çaykara Halkı Horon Gecesi programına yoğun ilgi gösteriyor.Hemşerilerimizin salonda yer bulabilmeleri için önceden telefon ederek rezervasyon yaptırmaları gerekiyor.

Sanatçı Sinan Sami tarafından Organize edilecek olan Horon gecesinde daha önceki organizasyonlarda olduğu gibi misafirler müzik ve eğlenceye doyacağı gibi organizasyonda meyve,çerez ,pasta ve çay ikramları ile misafirler unutamayacakları bir akşam daha yaşayacaklar.

İLETİŞİM:

EL ŞAHAN KOMPLEKSİ-0 531 2155661



İlginizi Çekebilir