Çaykara'da El Şahan Tesislerinde,Sinan Sami ve Sedat Keskin İle Horon Gecesi

Çaykara

8 Ağustos 2023 Salı Gecesi Çaykara El Şahan Kompleksinde Karadeniz Müziğinin güçlü sesleri Sinan Sami ve Sedat Keskin’in sahne alacağı Horon Gecesi gerçekleştiriliyor.

8 Ağustos 2023 Salı Gecesi Çaykara El Şahan Kompleksinde Karadeniz Müziğinin güçlü sesleri Sinan Sami ve Sedat Keskin’in sahne alacağı Horon Gecesi gerçekleştiriliyor.

Karadeniz Müziğinin güçlü sesleri Sinan Sami ile Sedat Keskin’in sahne alacağı Horon gecesi programı saat 20.00 'de başlayacak.

Yoğun bir katılım ile gerçekleşeceği tahmin edilen Horon Gecesi programı için önceden telefon açarak rezervasyon yapılması gerekiyor.

Ulusal Müzik Dünyasında Karadeniz Müziğini çok büyük bir başarı ile temsil etmesinin yanı sıra,alçakgönüllülüğü ile,beyefendiliği ile,insanlar ile olan sıcak iletişimi ve samimiyeti ile Karadeniz Müzik Camiasında olduğu gibi Çaykara insanının yüreğinde de farklı ve özel bir yere sahip olan Çaykara’lı Sanatçımız Sinan Sami,bu özel müzik gecesinde tüm Çaykara’lı hemşerilerimizi Horon Gecesinde El Şahan Tesislerinde misafir etmek istiyor.

Öte Yandan Dernekpazarı İlçesi Günebakan Mahallesinden olan Karadeniz Müziğinin bir diğer güçlü ismi Sedat Keskin ise her zaman olduğu gibi çok güzel bir Horon gecesinde Çaykara’lı Müzikseverler ile buluşmaya hazırlanıyor.

Horon Gecesi ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Sanatçı Sinan Sami,yoğun program ve etkinlikler içerisinde fırsat buldukça baba toprağı Çaykara’ya gelme fırsatı yakaladığını,Çaykara İlçesinde nefes aldığını ve huzur bulduğunu,8 Ağustos 2023 Salı gecesi Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Sedat Keskin ile birlikte Çaykara Uzungöl Yolu üzerinde bulunan El Şahan Tesislerinde olacaklarını saat 20.00’da başlayacak programlarında tüm gönül dostlarını yanlarında görmek istediklerini ifade etti.

Her zaman ve her programında olduğu gibi sıradan ve sade bir program ile gönül dostları ile buluşacaklarını ifade eden Sanatçı Sinan Sami Çaykara’lı Müzik dostları ile birlikte kimi zaman hüzünlü türküleri birlikte söyleyeceklerini,kimi zaman sohbet edeceklerini,anılarını tazeleyeceklerini,kimi zaman ise horon ile eğlencenin doruk noktasına ulaşacaklarını sözlerine ekledi.



İlginizi Çekebilir