Çaykara'da Emekli Öğretmene Son Görev

Çaykara

Çaykara (Holaysa) Yeşilalan mahallesinden emekli eğitimci Mustafa Koçoğlu İlçemiz Yeşilalan Mahallesinde son yolculuğuna uğurlandı.

İlçemiz (Holaysa) Yeşilalan Mahallesinden, eğitimin çeşitli kademelerinde görevlerde bulunmuş Mustafa Koçoğlu, 20 gün önce geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı Ankara Şehir Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata veda etmişti. Koçoğlu, ülkemizin çeşitli yerlerinde öğretmenlik, yöneticilik yaptıktan sonra emekli olmuştu.

Emekli Öğretmen Koçoğlu 16 Ağustos 2021 Pazartesi Günü Yeşilalan(Holaysa) Mahallesinde kılınan cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı. Emekli Öğretmen Koçoğlu’nun cenaze namazına Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ile Eğitimciler ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Emekli Öğretmen Mustafa Koçoğlu’na Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Emekli Öğretmene Görev
Abdulkerim KABAN(Kabataş Köyü)
17.08.2021 14:22:48
Benim ilk okul öğretmenim idi. Çok iyi bir insandı. En son 25 yıl önce Muş ta görüşmüştük. Kederli ailesine baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin. Nurlar içinde yatsın. (Amin)

İlginizi Çekebilir