Çaykara'da Engelliler Günü Farkındalığı

Çaykara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile Çaykara İlçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirildi.

BAŞKAN TOK’TAN ENGELLİLERE ZİYARET

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok İlçemizin değişik mahallelerinde bulunan engelli vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek onlarla sohbet etti.Belediye Başkanı Tok’un kendilerini ziyaret etmesinden çok mutlu olan engelli vatandaşlarımız ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Hanefi Tok’a teşekkür ettiler.

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN MAHALLE ZİYARETLERİ

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile AK Parti Çaykara İlçe Teşkilatı tarafından Çaykara İlçesinin değişik Mahallelerine ziyaretler gerçekleştirildi.

Ziyaretlere AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,Çaykara Belediyesi Meclis Üyesi İrfan Ayal,AK Parti Çaykara Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Erdoğan,AK Parti Çaykara Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cuman ile Yönetim Kurulu üyeleri katıldılar.

AK Parti Çaykara İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri Taşkıran,Karaçam,Köknar ve Uzuntarla Mahallelerinde bulunan engelli vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek vatandaşlarımıza moral motivasyon açısından destek oldular ve Engelliler Günlerini kutladılar.

İLÇE BAŞKANI SELÇUK-HER ZAMAN ENGELLİLERİMİZİN YANINDAYIZ

AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk Ziyaretler dolayısı ile bir mesaj yayınladı.Başkan Selçuk mesajında;

Mahallelerimizde bulunan engelli kardeşlerimizi ziyaret edip Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın mektubunu ve selâmlarını kendilerine ileterek hâl, hatır sorup sohbet ettik ifadelerini kullandı.

KADIN KOLLARI BAŞKANI CUMAN-ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ

AK Parti Çaykara Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cuman, Ziyaretler dolayısı ile bir mesaj yayınladı.Başkan Cuman  mesajında;

AK Parti Çaykara  Kadin Kolları olarak İlçe Başkanımız Sn.Muhammet  Selçuk ilçe Belediye  Meclis üyemiz Sn. İrfan Ayal   Gençlik kollari Başkanımız Bünyamin Erdoğan ve Yönetim kurulu üyelerimizle Taşkıran,Karaçam,Köknar ve Uzuntarla  Mahallerimizde engelli çocuklarımızı ziyaret edip Cumhurbaşkanımızın  Hem selamını hem de Mektubunu ilettik.
Hayatın her alanında başarıları,inançları azim ve cesaretleri ile hepimize ilham kaynağı olan engelli Çocuklarımızın yanındayız ifadelerini kullandı.



İlginizi Çekebilir