Çaykara'da Eski Muhtar Kalbine Yenik Düştü

Çaykara

İlçemiz Şahinkaya Mahallesi eski Muhtarlarından Sait Özdaş evinin önünde geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre hiçbir rahatsızlığı bulunmayan eski Muhtar Sait Özdaş evinin önünde arkadaşı ile otururken aniden rahatsızlandığını söyledi ve bulunduğu yere yığıldı.

Arkadaşı ve çevrede bulunanlar tarafından anında 112 Acil Sağlık ekibine haber verildi.Ancak Özdaş’ın yere yığıldığı yere gelen Sağlık Ekipleri Özdaş’ın hayatını kaybettiğini tespit etti.Olay Yeri İnceleme ekibinin Özdaş’ın kalp krizi geçirdiği yere gelmesi sebebi ile Sait Özdaş’ın cenazesi önce Çaykara M.İlhan Durgun Devlet Hastanesine,oradan da Trabzon Adli Tıp Merkezine gönderildi.

Eski Muhtar Sait Özdaş’ın ne zaman defnedileceği otopsi sonucunun ardından belli olacak.Cenaze saati ve yeri beli olduğunda haberimize eklenecektir.

Şahinkaya Mahallesinin en sevelen isimlerinden ve örnek toplum insanlarından olan eski Muhtar Sait Özdaş’ın vefatı Çaykara İlçesini göz yaşlarına boğdu.

Eski Muhtar Sait Özdaş ,Nihat Özdaş’ın babası.Çaykara Belediyesi Meclis Üyesi İrfan Ayal’ın eniştesiydi.

Çaykara Gündem gazetesi olarak Eski Muhtar Sait Özdaş’a Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM

Veysel Özdaş-Oğlu-0 535 6477986

İrfan Ayal-Çaykara Belediyesi Meclis Üyesi-Kayını-0 532 5634206



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Muhtar Kalbine Yenik Düştü

İlginizi Çekebilir