Çaykara'da Fen Lisesi İle Yarışan Bir Meslek Lisesi

Çaykara

Çaykara Cevdet Sunay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi örnek eğitim öğretim uygulamaları ile göz kamaştırıyor.

Çaykara ilçesinde bulunan hiçbir eğitim kurumunda  eğitimin ışığı sönmüyor. Sabahın ilk ışıkları ile öğrencilerine kapılarını açan okullar gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğitim öğretim faaliyetlerine devam ediyor.

Bu okullarımızdan bir tanesi de Cevdet Sunay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi.

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı itibarı ile alan genişlemesi gerçekleştirerek Bilişim Teknolojisi alanına da yönelen Cevdet Sunay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sabahın ilk ışıkları ile başladığı eğitim öğretim faaliyetlerine gece saat 22.00’a kadar devam ediyor.Okulda hem kız hem de erkek öğrenci yurdunun bulunması sebebi ile çalışmalar istenildiği şekilde planlanıyor ve uygulanıyor.Her gün ders saatinin tamamlanmasının ardından DYK Kursları başlıyor.

DYK Kursları okulumuzda haftanın yedi günü aralıksız devam ediyor.Her gün bir Müdür Yardımcısı öğretmenler ile birlikte kurs ve Etüt çalışmalarına kalıyor.Öğretmenler gece  saat 22.00’a kadar yoğun bir tempo içerisinde öğrencilerini merkezi sistem sınavlarına hazırlıyorlar.

Öğrenciler Kurs ve ETÜT çalışmalarının yanı sıra Okul Müdürü Osman Terzioğlu tarafından öğrencilerin hizmetine sunulan modern okul kütüphanesinde bolca zaman harcayarak kitaplar ille birlikte olmanın güzelliğini yaşıyorlar.

Okulun ismi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi.Ancak onlar Okul Müdürü Osman Terzioğlu,yönetici ve öğretmenleri ile birlikte ezberleri bozmaya karar vermiş durumda.Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Fen Liselerinde elde edilen başarı ile yarışmak istiyoruz diyor Müdür Terzioğlu ve ekibi.

İşte Okul Müdürü Terzioğlu’nun açıklamaları

Cevdet Sunay MTAL olarak 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Bilişim Teknolojisi alanında değişime giderek yeni yüzümüz ile öğrencilerimizi karşıladık.Yönetici ve Öğretmen arkadaşlarımız haftanın yedi günü günün 14 saatini  öğrencilerimiz ile birlikte ders,ETÜT ve DYK Kurslarında oluyorlar.

Öğrencilerimizim azim ve cesareti hem öğretmen arkadaşlarımızı hem de yönetici olarak bizleri de cesaretlendiriyor.Cevdet Sunay MTAL olarak 2022-2023 eğitim öğretim yılında hedeflerimiz çok büyük.Zaten Trabzon İlinde Eğitim Öğretim alanında zirvede ıolan Çaykara İlçemizde başarı halkasına bu sene Cevdet Sunay MTAL’yi de eklemek için yoğun bir tempo ile çalışmalara başladık ve bu tempo sene boyunca hiç azalmadan devam edecek.



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Lisesi Yarışan Meslek Lisesi
Hüseyin sakal
30.09.2022 15:42:03
Gerçekten mükemmel imza atıyorlar emeği geçen yöneticilere ve öğretmenlerimize sonsuz teşekkürlerimizinkiler başarılar diliyorum.

RECEP BAKIR
2.10.2022 12:42:45
Geleceğimiz olan genç öğrencileri tebrik eder başarılar dilerim. Yönetici,öğretmen ve aileleri katkıları nedeni ile tebrik ediyorum.

İlginizi Çekebilir