Çaykara'da Festival Tadında Bir Horon Gecesi

Çaykara

Karadeniz Müziğinin iki güçlü sesi Sedat Keskin ve Sinan Sami Çaykara İlçesinde gerçekleştirilen Festival tadında bir horon gecesinde hayranlarına unutamayacakları muhteşem bir akşam yaşattılar.

Karadeniz Müziğinin iki güçlü sesi Sedat Keskin ve Sinan Sami Çaykara İlçesinde gerçekleştirilen Festival tadında bir horon gecesinde hayranlarına unutamayacakları muhteşem bir akşam yaşattılar.

8 Ağustos 2023 Salı akşamı Çaykara El Şahan Kompleksinde gerçekleştirilen Horon gecesi muhteşem bir katılım ile gerçekleşti.

Çaykara insanının yoğun bir ilgi gösterdiği ve Salonun tıklım tıklım dolduğu Horon gecesine katılan misafirler gecenin ilerleyen saatlerine kadar müzik ve eğlenceye doydular.

Trabzon İlinin önemli Tiyatro Sanatçılarından Tahsin Taşkın,Bölgemizdeki etkinlik ve Organizasyonların en önemli isimlerinden bir tanesi olan Halit Aslandağ ve 13 Ağustos 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Geleneksel Dernekpazarı Gülenköy Kazalak Yayla Şenlikleri Sunucusu ve Karadeniz Festivallerinin vaz geçilmeyen sunucusu Gamze Kılıç aile dostları ile birlikte Horon Gecesinde yerlerini aldılar.

Horon Gecesinde Klavyede Turan Kamberoğlu,Kemençede İlhan Yüce,Kavalda Tayyip Beşinci,Bağlamada ise İlhan Nezir sahne aldılar.

Horon gecesinde ilk olarak sahne alan Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Sedat Keskin birbirinden güzel türküleri ile misafirlere unutamayacakları muhteşem bir akşam yaşatırken,muhteşem horon havaları ile salonda tabiri caiz ise fırtına gibi esti.

Trabzon İlinin önemli Tiyatro Sanatçılarından Tahsin Taşkın,doğaçlama olarak gerçekleştirdiği muhteşem sahne performansı ile misafirlere unutamayacakları muhteşem bir akşam yaşattı.

Karadeniz Bölgesinde gerçekleştirilen Şenlik ve Programların paylaşılamayan Sunucusu Gamze Kılıç gecede bir selamlama konuşması gerçekleştirdi ve Geleneksel Kazalak Şenliği ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Ulusal Müzik Dünyasında Karadeniz Müziğini çok büyük bir başarı ile temsil eden,beyefendiliği ile,mütevazi insan yapısı ile,alçak gönüllülüğü ile insanların yüreğinde taht kuran Sanatçı Sinan Sami her zaman ve her programında olduğu gibi unutulmayacak muhteşem bir sahne performansı ile hayranları ile buluştu.

Müzikseverler ile zaman zaman keyifli sohbetler yapan,zaman zaman anlattığı birbirinden güzel anıları ile misafirlere keyifli dakikalar yaşatan,zaman zaman duygusal türküler ile misafirleri hüzünlendiren Sanatçı Sinan Sami,misafirlerden gelen tüm istekleri sahnede seslendirerek tüm misafirlerin salondan mutlu bir şekilde ayrılmalarını sağladı.

Horon bölümünde yaklaşık1.5 saat boyunca birbirinden güzel türküleri ile misafirlerin gönüllerince horon oynamalarını sağlayan Sanatçı Sinan Sami ile birlikte Salonda Horon şov yaşandı ve eğlence zirveye ulaştı.

Sanatçı Sinan Sami Ağustos ayı boyunca her hafta Karadeniz Müziğinin değişik Sanatçıları ile birlikte El Şahan Tesislerinde hayranları ile buluşacak.

Bir sonraki buluşmada 16 Ağustos 2023 Çarşamba akşamı Karadeniz Müziğinin iki güçlü sesi Yakup Atalay ve Sinan Sami hayranları ile buluşacak.

Öte yandan Muhteşem Horon gecesinde misafirlere yapılan ikramlar da göz kamaştırdı.Gece boyunca misafirlere sınırsız çay ve çerez ikramı gerçekleştirilirken ayrıca zengin menülü meyve ikramı ile misafirler unutamayacakları muhteşem bir akşam yaşadılar.



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Festival Tadında Horon Gecesi

İlginizi Çekebilir