Çaykara'da Gençlik Haftası Futbol Turnuvasında Şampiyon Uzungöl

Çaykara

Çaykara'da Gençlik Haftası Futbol Turnuvasında Şampiyon Uzungöl

15-21 Mayıs 2024 tarihleri arasında kutlanacak olan Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Trabzon’un Çaykara İlçesinde Ortaokul öğrencileri arasında Futbol Turnuvası gerçekleştirildi.

Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün organizasyonunda Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi sahasında gerçekleştirilen Futbol Turnuvası 29 Nisan 2024 Pazartesi günü gerçekleştirildi.

                                                             Turnuva Şampiyonu Uzungöl Eğitim Kurumları

4 Takımın katılımı ile gerçekleştirilen Turnuvada gerçekleştirilen Kura çekimi sonrasında Uzungöl Eğitim Kurumları ile Taşkıran Eğitim Kurumları eşleşirken Zeki Bilge Ortaokulu ile Şehit Ahmet Çamur İmam Hatip Ortaokulu  eşleşti.

Grup maçlarında rakiplerini yenmeyi başaran Uzungöl Şehit Mehmet Aygün Eğitim Kurumları ile Şehit Ahmet Çamur İmam Hatip Ortaokulu finale yükselmeyi başardılar.

                                                             Turnuva İkincisi Şehit Ahmet Çamur İHOO

Turnuvanın öğleden sonraki bölümünde Final müsabakasından önce Taşkıran Eğitim Kurumları ile Zeki Bilge Ortaokulu arasında oynanan üçüncülük müsabakasında Zeki Bilge Ortaokulu rakibini yenmeyi başararak üçüncülük kupasının sahibi oldu.

Turnuvada Final müsabakası ise nefes kesti.Uzungöl Eğitim Kurumları ile Şehit Ahmet Çamur İmam Hatip Ortaokulu arasında oynanan müsabaka nefes kesti.

                                                             Turnuva Üçüncüsü Zeki Bilge Ortaokulu

Uzungöl Şehit Mehmet Aygün Eğitim Kurumları Son saniyelerine 2-2’lik eşitlik ile girilen müsabakanın son saniyesinde  bulduğu gol ile maçı 3-2 kazanarak turnuvada şampiyonluğa ulaştı.

Gençlik Turnuvasında ilk üç sırada yer alan takımlara kupaları 19 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Resmi Törenlerinde takdim edilecek.



İlginizi Çekebilir