Çaykara'da Gençlik Haftasında Spor Yarışma ve Şenlik Coşkusu

Çaykara

Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ortak organizasyonlar ile Çaykara İlçesinde 19 Mayıs coşkusu yaşanıyor.

Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında lise öğrencileri arasında voleybol ve koşu yarışmaları gerçekleştirildi.

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ise İlkokul Öğrencileri arsasında resim,ortaokul öğrencileri arasında şiir,lise öğrencileri arasında ise kompozisyon yarışma süreci devam ediyor.

ERKEKLERDE ANADOLU,KIZLARDA İMAM HATİP

19 Mayıs Voleybol Turnuvasında Kızlarda Şehit Ahmet Çamur AİHL,Erkek öğrencilerde ise Çaykara Anadolu Lisesi Şampiyon oldu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı dolayısı ile Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından lise öğrencileri arasında gerçekleştirilen Voleybol Turnuvasında Şampiyonlar belli oldu.

12 Mayıs 2022 Perşembe Günü Çaykara Gençlik Merkezi Salonunda gerçekleştirilen Grup  maçları sonucunda kız Öğrenciler kategorisinde Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi,erkek öğrenci kategorisinde ise Çaykara Anadolu Lisesi Şampiyon olmaya hak kazandı.

KIZ ÖĞRENCİLERDE ŞAMPİYON İMAM HATİP

Kız Öğrenciler kategorisi voleybol turnuvasına 3 takım katıldı.Oynanan müsabakalar ve alınan sonuçlar şöyle

Şehit A.Çamur AİHL

2

1

Çaykara Anadolu Lisesi

Şehit A.Çamur AİHL

2

0

Çaykara ÇPAL

Çaykara Anadolu Lisesi

2

1

Çaykara ÇPAL

Oynanan müsabakaların ardından Kız Öğrenciler kategorisinde Oynadığı 2 maçı da kazanan Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu Lisesi Şampiyon olurken Çaykara Anadolu Lisesi ikinci,Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu.

ERKEK ÖĞRENCİLERDE ŞAMPİYON ANADOLU LİSESİ

Erkek Öğrenciler kategorisi voleybol turnuvasına 3 takım katıldı.Oynanan müsabakalar ve alınan sonuçlar şöyle

Şehit A.Çamur AİHL

2

0

Çaykara ÇPAL

Çaykara Anadolu Lisesi

2

1

Şehit A.Çamur AİHL

Çaykara Anadolu Lisesi

2

1

Çaykara ÇPAL

 

Oynanan müsabakaların ardından Erkek Öğrenciler kategorisinde Oynadığı 2 maçı da kazanan Çaykara  Anadolu Lisesi Şampiyon olurken Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci,Çaykara Çok Programlı Adadolu Lisesi ise üçüncü oldu.

KUPA VE MADALYALAR 19 MAYIS RESMİ TÖRENLERİNDE

Voleybol Turnuvasında dereceye giren takımların kupa ve madalyaları 19 Mayıs 2022 Perşembe Günü Çaykara İlçe Stadyumunda gerçekleştirilecek olan Resmi Törende verilecek.

GENÇLER KOŞU YARIŞMASINDA ASLAN PAYI ÇPL’NİN

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Yarışmaları kapsamında Çaykara Gençlik Ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından lise öğrencileri arasında gerçekleştirilen 1500 metre koşu yarışmasında dereceye giren öğrenciler şu şekilde sıralandı.

1500 METRE KOŞU YARIŞMASI DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

DERECESİ

ADI SOYADI

OKULU

1

Semih Bal

Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi

2

Emre Birinci

Çaykara Anadolu Lisesi

3

Mehmet Emre Sevinç

Çaykara Anadolu Lisesi

4

Gökay Görmüş

Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi

ÜÇ OKUL DA BİRİNCİLİK KAZANDI.BİR OKUL UÇURTMA ŞENLİĞİ DÜZENLİYOR

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için gerçekleştirilen üç ayrı yarışmada üç ayrı okulun şampiyonluk sevinci yaşaması Gençlerin coşku yaşaması anlamında çok güzel bir görüntü oldu.

Kız Öğrenciler arası Voleybol Turnuvasında Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi

Erkek Öğrenciler arası voleybol turnuvasında Çaykara Anadolu Lisesi

100 Metre koşu yarışmasın Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi zirve sevinci yaşadı.

Çaykara İlçesinde bulunan bir diğer Lisemiz olan Cevdet Sunay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise önümüzdeki hafta Çaykara İlçesine Sultanmurat Yaylasında Uçurtma Şenliği heyecanı yaşatacak.

Bu şekilde Çaykara İlçesinde bulunan 4 Lisede öğrenim gören öğrenciler  19 Mayıs coşkusunu bir arada yaşamış olacaklar.



İlginizi Çekebilir