Çaykara'da Gönüllü Öğretmenler Her Akşam Öğrencilerine Sıcak Yemek Dağıtıyor.

Çaykara

Trabzon Çaykara İlçesinde gönüllü Öğretmenler öğrenci yurtlarında konaklayan öğrencileri için her akşam öğrenci yurtlarında gönüllü olarak yemek dağıtımı gerçekleştiriyor.

Çaykara İlçesinde bulunan Yerekaban Erkek Öğrenci Yurdu,Deva Kız Öğrenci Yurdu,Çaykara Anadolu Lisesi Erkek Öğrenci Yurdu ve Ataköy Cevdet Sunay MTAL erkek ve kız öğrenci yurtlarında 400 öğrenci konaklıyor.

Öğrenci Yurtlarında gönüllü öğretmenler tarafından öğrencilere yemek dağıtımı gerçekleştiriliyor.Yemek saatlerinde evlerine gitmeyen gönüllü öğretmenler her gün öğrenci yurtlarına giderek hem öğrencilerine gönüllü olarak yemek dağıtıyor hem de yemek esnasında öğrenciler ile birlikte olarak öğrencilerin rahat bir ortamda yemek yemeleri için rehberlik yapıyorlar.

Gönüllü öğretmenlerden Olcay Andaç öğretmen arkadaşları ile birlikte her gün öğrencilere sıcak yemek dağıtımı gerçekleştirmek için öğrenci yurtlarının yemekhanesine gittiklerini,özellikle ramazan ayında daha yoğun bir öğretmen katılımı gerçekleştirdiklerini ve öğrenciler ile birlikte olmaktan çok büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti.

KAYNAK:AA



İlginizi Çekebilir