Çaykara'da Göz Yaşları Cavit Bahadır İçin Aktı

Çaykara

Dün sabah evinde geçirmiş olduğu kalp krizi neticesinde vefat eden Cavit Bahadır Taşkıran’da göz yaşları ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Cavit Bahadır 7 Kasım 2022 Pazartesi sabahı Taşkıran Mahallesindeki evinde Okul Taşımba Servisine gitmeye hazırlanırken sabah kahvaltısı esnasında geçirmiş olduğu kalp krizi neticesinde vefat etmişti.

Merhum Cavir Bahadır Taşkıran Mahallesinin en sevilen en saygı duyulan isimleri arasında yer alıyordu.1999-2014 Yılları arasında 3 dönem üst üste Taşkıran Belediyesi Meclis Üyeliği görevini üstlenen,Taşkıran Mahallesi ile ilgili her türlü sosyal ve kültürel aktivitelerin içerisinde aktif olarak yer alan Cavit Bahadır’ın genç yaşta vefat etmesi Çaykara İlçesini göz yaşlarına boğdu.

Merhum Cavit Bahadır,Mehmet ,Melih ve Mümin Bahadır’ın b abaları,Mustafa Ağırman’ın ise dünürüydü.

Çaykara İlçesinde herkes tarafından çok sevilen,örnek,toplumsal yönü kuvvetli ve insanlar ile kurmuş olduğu sıcak iletişim ile Çaykara İlçesinde herkesin takdirini kazanan Cavit Bahadır’ın genç yaşta kalbine yenik düşmesi Çaykara İlçesini göz yaşlarına boğmuştu.

Merhum Cavit Bahadır 8 Kasım 2022 Salı Günü öğle namazına müteakip Taşkıran Merkez Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Serander mevkiinde bulunan Taşkıran Mahallesi Asri Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Cavit Bahadır’ın cenaze namazına Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Savaş Dündar,Çaykara Esnaf Odası Başkanı Ali Şükrü Aydın ile çok kalabalık bir cemaat topluluğu katıldı.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak genç yaşta aramızdan zamansız olarak ayrılan Merhum Cavit Bahadır’a Allah’tan rahmet,kederli ailesine ve Çaykara Halkımıza baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

Mehmet Bahadır-Oğlu-0 530 1195261

Mümin Bahadır-Oğlu-0 507 4410301

Melih Bahadır-Oğlu-0 537 8609948

Mustafa Ağırman-Dünürü-0 539 7366705



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Yaşları Cavit Bahadır

İlginizi Çekebilir