Çaykara'da Hayat Boyu Öğrenme Haftası Yıl Sonu Sergisi

Çaykara

Çaykara İlçesinde Çaykara Halk Eğitim Merkezi tarafından Hayat Boyu Öğrenme Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Kursların yıl sonu açılış töreni gerçekleştirildi.

6 Haziran 2023 Salı Günü Çaykara Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen Yıl Sonu Açılış Törenine Dernekpazarı Kaymakamı ve Çaykara Kaymakam Vekili Anıl Adıgüzel,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanı Vekili J.Astsb. Kd.Bşçvş. Aşkın Hava,AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz,Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Kamu Kurum ve Kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Çaykara Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Gönan yönetiminde Kurs Öğretmenleri ve  Usta öğreticiler Zeynep Terzi,Meryem Yüce,Ayşegül Sayar,Aslı Kılıç ve Yeter Yanık Yönetiminde Kursiyerler tarafından yıl boyunca büyük emekler verilerek hazırlanan birbirinden güzel ürünler Hayat Boyu Öğrenme Yıl Sonu Sergileri ile Çaykara insanı ile buluşturuldu.

Çaykara’lı bayanlar tarafından sene boyunca büyük emekler verilerek hazırlanan Koneviçe,iğne oyası,brezilya nakışından oluşan sergi,çeşitli el sanatları,pike takımları,kırkyama ve dikiş,ev mefruşatı,etek ve ceket takımları,elbise,pantolon,çocuk giyimi,ev aksesuarları,oyuncak,örgü bebekler,nakış kolyeler,anahtarlıklar,çantalar,çeyizlik oda takımları,dik objeler,aynalar,kahve sunumlukları,takı kutuları,kolyeler,tablolar,salon takımları,koltuk arkası takımları,havlular,seccadeler,forodigo türüne uygun kıyafetler,Keşan elbiseler,çantalar,yelekler gibi onlarca ürün Çaykara insanı ile buluşturuldu.

Çaykara Halkeğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi 06-07 Haziran tarihlerinde iki gün boyunca Çaykara Halkı tarafından ziyaret edilebilecek.

Çaykara Halkeğitim Merkezi Müdürü İzzet Gönan Çaykara Halk Eğitim Merkezi olarak 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı boyunca Çaykara İlçe Merkezinde ve bir çok mahallelerinde çeşiktli kurslar açtıklarını Çaykara insanının her zaman olduğu gibi Kurslara yoğun bir ilgi gösterdiğini,Çaykara’nın fedakar kadınlarının işlerinin yanı sıra kurslara da düzenli bir katılım sağlayarak Kurs Öğretmenleri ve Usta Öğreticiler ile birlikte çok güzel eserler ortaya çıkardıklarını bu gün ise bu güzel eserleri Çaykara insanı ile buluşturduklarını sözlerine ekledi.

Çaykara Halk Eğitim Merkezi olarak Destek ve katkılarından dolayı Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali’ye teşekkür eden Müdür İzzet Gönan ayrıca Açılış Töreninde kendilerini yalnız bırakmayan Dernekpazarı Kaymakamı Anıl Adıgüzel ile tüm protokol üyelerine,yıl boyunca büyük emekler veren Kurs Öğretmenleri ile Usta Öğreticilere ve kursiyerlerine teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.



İlginizi Çekebilir