Çaykara'da İstiklal Marşı ve Akif Coşkusu

Çaykara

İstiklal Marşımızın kabul edilişinin 100. Yıl Dönümü ve İstiklal Marşı Yazarımız Mehmet Akif Ersoy´u Anma günü Çaykara Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonunda gerçekleştirilen Tören ile gerçekleştirildi.

Programda İstiklal Marşının kabul edilişi kutlanırken İstiklal Marşı Yazarı Mehmet Akif Ersoy da minnet ve dualar ile anıldı.

Tüm Dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs Salgın hastalığı ve pandemi süreci sebebi ile hijyen kurallarına uygun bir şekilde ve sınırlı katılım ile gerçekleştirilen program maske ve sosyal mesafe kuralına uygun olarak gerçekleştirildi.

Anma Programına Çaykara Kaymakamı Osman Çelikkol,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe Jandarma Bölük Komutanı Teğmen Ahmet Kaylan,İlçe Emniyet Amiri Yunus Emre Nergiz,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Numan Tuncer ve Şaban Aktaş,Muhtarlar,Kurum ve Daire Amirleri,Siyasi Parti İlçe Başkanları,Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri katıldı

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşma Çaykara Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Dilek Özdemir  tarafından gerçekleştirildi.

Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden Hayrunnisa Uysal tarafından Zulmü Alkışlayamam ve Recep Emin Hacıefendioğlu tarafından ise Ölsek de Dönmeyiz şiirleri okundu



Anahtar Kelimeler: Çaykara' İstiklal Marşı Coşkusu

İlginizi Çekebilir