Çaykara'da Kadın Kollarından Hemşireler Günü Duyarlılığı

Çaykara

AK Parti Çaykara İlçe Teşkilatı 12 Mayıs Hemşireler Günü ve 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası dolayısı ile Çaykara İlçesinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, AK Parti Çaykara İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cuman ve Yönetim Kurulu Üyeleri 12 Mayıs Hemşireler Günü ve 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası dolayısı ile Çaykara M.İlhan Durgun Devlet Hastanesinde görev yapan hemşireleri ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında hemşirelere karanfil ve çiçek ikramında bulunan Belediye Başkanı Tok ve İlçe Başkanı Cuman Sağlık çalışanlarının hayatımızda çok büyük bir öneme sahip olduklarını,hemşirelerimizin sağlık teşkilatının en önemli yapı taşları olduğunu bu anlamda toplum olarak sağlık çalışanlarımıza ve hemşirelerimize minnet borçlu olduğumuzu ifade ettiler.

Daha sonra hemşireler ile sohbet toplantısında bir araya gelen Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cuman ve Yönetim Kurulu üyeleri hemşireler ile hem sohbet ettiler hem de dilek ve taleplerini dinlediler.

BAŞKAN TOK-MİLLET OLARAK ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok 12 Mayıs Hemşireler Günü ile ilgili olarak da gazetemize yaptığı açıklamada;

Yurdun dört bir köşesinde gecesini gündüzüne katarak görevini en iyi şekilde yerine getiren tüm hemşirelerimizin Hemşireler Günü'nü kutluyor, bu vesileyle geçirdiğimiz zorlu süreçte göstermiş oldukları olağanüstü gayretten ötürü hemşirelerimize ve sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum ifadelerini kullandı.



İlginizi Çekebilir