Çaykara'da Kamu Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı

Çaykara

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel’in Başkanlığında Çaykara İlçesinde görev yapan Muhtarlar ile Kamu Hizmetleri Değerlendirme ve Planlama Toplantısı gerçekleştirildi.

2 Şubat 2023 Perşembe Günü Çaykara Hükümet Konağı  Toplantı Salonunda Kaymakam Muhammet Güzel’in Başkanlığında gerçekleştirilen Kamu Hizmetlerini Değerlendirme v e Planlama toplantısına Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Emre Can Narin,İlçe Emniyet Amiri Komiser Alparslan Albayrak ile Çaykara ilçesinde görev yapan Muhtarlar katıldılar.

Toplantının birinci bölümünde Çaykara İlçesinde 2022 yılında gerçekleştirilen Kamu yatırımları gözden geçirildi.Toplantının bu bölümünde söz alan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Devletimizin tüm imkanları ile vatandaşımızın yanında olduğunu ve bundan önceki senelerde olduğu gibi 2022 yılında da Hükümetimizin kıymetli destek ve katkıları ile Çaykara İlçe Merkezi ve mahalleleri için hazırlanan çeşitli projeler ile vatandaşlarımızın yaşam standartlarının yükseltilmesi anlamında tüm imkanları ile çalıştıklarını ifade etti.

Kaymakam Muhammet Güzel bu bölümde her mahalle muhtarına tek tek söz vererek mahallelerinde gerçekleştirilen yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi vermesini sağladı.

Programın ikinci bölümünde ise Çaykara İlçesinde 2023 yılında gerçekleştirilmesi düşünülen çalışmaların planlama toplantısı gerçekleştirildi.

Bu bölümde söz alan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,2023 Yılı için Çaykara İlçe genelinde hazırlanan,onaylanan ve onay aşamasında olan projeler ile ilgili genel anlamda bilgi verdi.

Kaymakam Muhammet Güzel daha sonra her mahalle Muhtarına söz vererek mahallelerinde gerçekleştirilmesini talep ettikleri çalışmalar hakkında bilgi vermelerini sağladı.

Toplantı 2023 Yılında Çaykara İlçesinde gerçekleştirilmesi planlanan çalışmaların belirlenmesi ile sona erdi.

KAYMAKAM GÜZEL-TÜM İMKANLARIMIZ İLE VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNDEYİZ

Toplantıda bir konuşma yapan Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Çaykara ilçesinde Çaykara Kaymakamlığı,Çaykara Belediyesi,Resmi Kurumlar,STK’lar ve Muhtarlar ile birlikte bir bütün halinde vatandaşlarımıza hizmet sevdası peşinde koştuklarını,hazırlanan çeşitli projeler ile imkanlar ölçüsünde tüm muhtarlarımızın ve mahallelerimizin sorunlarını çözüme kavuşturabilmek için yoğun bir çalışma temposu içinde bulunduklarını ifade etti.

Her Mahallenin ve her muhtarın ayrı ayrı yatırım teklifleri olduğunu ve bu anlamda tüm muhtarlara destek olmaya çalıştıklarını ifade eden Kaymakam Muhammet Güzel,her projeyi yakından takip ettiklerini bunun yanı sıra hakkaniyet ilkesinden ayrılmadan en önemli yatırımdan başlayarak hizmet önceliği esasına bağlı kalarak tüm muhtarlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturmaya ve her mahallemize eşit şartlarda hizmet taşıma gayreti ile çalışmalarını sürdürdüklerini sözlerine ekledi.



İlginizi Çekebilir