Çaykara'da Karne Heyecanı

Çaykara

Çaykara İlçesinde bulunan yaklaşık 2500 Öğrenci Karnelerini alarak iki hafta sürecek olan Karne Tatiline başladılar.

Çaykara İlçesinde bulunan yaklaşık 2500 Öğrenci 20 Ocak 2023 Cuma günü Karnelerini alarak iki hafta sürecek olan Karne Tatiline başladılar.

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Ç Çaykara Cumhuriyet Baş Savcısı Eser Yusuf Yarar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Veysel Somuncu,  öğrencilerin karne heyecanlarını paylaşmak üzere Fatma Bilge Anaokulu,Zeki Bilge İlkokulu ve Zeki Bilge Ortaokulunda gerçekleştirilen Karne Dağıtım törenlerine katılım sağlayarak öğrencilerin heyecanlarını paylaştılar.

İLK TÖREN FATMA BİLGE ANAOKULUNDA

Günün ilk töreni Fatma Bilge anaokulunda yaşandı.Ana Okulu öğrencilerinin ilk karne törenlerinde miniklerin heyecanları yüzlerinden okunurken Kaymakam Güzel ve Başkan Tok her öğrenciye ayrı ayrı karnelerini dağıttı ve her öğrenci ile ailesi ile birlikte fotoğraf çektirdi.

ZEKİ BİLGE İLKOKULUNDA KARNE TÖRENİ

Günün ikinci Karne Töreni Zeki Bilge İlkokulunda gerçekleştirildi.Kaymakam Güzel ve Başkan Tok her sınıfı ayrı ayrı gezerek hem öğrencilere karne dağıtımı gerçekleştirdi hem de aileler ile sohbet etti.

ZEKİ BİLGE ORTAOKULU KARNELERİNİ ALDI

Zeki Bilge Eğitim Kurumları Karne Dağıtım Töreninde son durak Zeki Bilge Ortaokulu oldu.Okul İdaresi tarafından seçilen temsili sınıflarda karne dağıtım töreni gerçekleştirilirken,ayrıca öğrencilerin başarı belgeleri de Kaymakam Güzel ve Başkan Tok tarafından verildi.

 "GÜZEL BİR TATİLİ HAK ETTİNİZ"

Çaykara İlçemizin Örnek ve Farklı bir Eğitim İlçesi olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel, İlçemizde bulunan Bütün Okullarımızın Çocuklarımızı geleceğe taşıma anlamında aynı şevk ve heyecan ile çalıştıklarını kendilerinin de fırsat buldukça okullarımızdaki bu tatlı koşuşturmanın içerisinde yer alma gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Kaymakam Güzel, "öğretmen ve öğrencilerimizin 5 Ay boyunca hem derslerde hem Kurs, ETÜT ve ders dışı eğitim çalışmaları kapsamında çok yorulduklarını, şimdi ise iyi bir şekilde dinlenerek eğitim öğretim döneminin ikinci yarı yılına hazırlanacaklarını," ifade etti.

"EĞİTİM BİR EKİP İŞİ"

Çaykara İlçesinin Eğitim Öğretim adına farklı ve özel bir İlçe olduğunu belirten Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Çaykara İlçesinin her alanda olduğu gibi eğitim alanında da ekip halinde çalıştığını, bu ekibin bir parçası olmaktan çok büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, eğitim imkanlarının çok gelişti.kendimizin öğrencilik döneminde bu imkanlara sahip değildik. öğrencilerimize sunulmuş olan bu mükemmel fırsatı iyi değerlendirmeleri gerekir, Çaykara İlçemizde hiçbir öğrencinin başarısız olmasına gönlümüz razı değidir,"dedi.

TÜM OKULLARDA KARNE DAĞITIM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çaykara İlçesinde bulunan diğer okullarda da Karne Dağıtım Törenleri gerçekleştirildi.Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi,Çaykara Şehit Ahmet Çamur AİHL,Karaçam Eğitim Kurumları,Çaykara Anadolu Lisesi,Cevdet Sunay MTAL,Taşkıran Eğitim Kurumları ve Uzungöl Eğitim Kurumlarında gerçekleştirilen Karne Törenleri ile bir Eğitim Öğretim Yılı tamamlandı ve öğrenciler Yaz Tatiline uğurlandı.



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Karne Heyecanı

İlginizi Çekebilir