Çaykara'da Kaymakamlık yapanlardan Şampiyonluk Mesajları

Çaykara

Çeşitli Dönemlerde Çaykara İlçesinde görev yapan Kaymakamlar Çaykara İlçesinin Şampiyonluk coşkusunu kutladılar.

2021-2022 Süper Lig Ahmet Çalık Sezonunda bitime 3 hafta kala Şampiyonluğunu ilan Eden Trabzonspor’u unutmadılar.Ve yayınlamış oldukları mesajları ile Çaykara insanının ve Trabzonspor’un Şampiyonluğunu kutladılar.

KAYMAKAM ÇİĞDEM-TRABZONSPOR’UN ŞAMPİYONLUĞU KUTLU OLSUN

İlçemiz Kaymakamlarından Iğdır Tuzluca Kaymakamı Salih Çiğdem Trabzonspor’un Şampiyonluğu sebebi ile bir mesaj yayınladı.

Hak edilen şampiyonluğu için Trabzon'u, Trabzonspor'u ve taraftarlarını tebrik ediyorum.

"11 Yıl sonra mutlu sona ulaşarak 8. şampiyonluğuna ulaşan Trabzonspor’u kutluyorum. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetimini, Abdullah hoca ve ekibini, futbolcuları ve bordo maviye gönül veren taraftarları tebrik ediyorum. Trabzonspor’a şampiyonlar liginde başarılar diliyorum.Büyük bir gurur ile görev yaptığım Kıymetli Çaykara İlçesinde yaşayan Kıymetli Kardeşlerimin Şampiyonluk coşkusunu yüreğİmde hissediyorum" ifadelerini kullandı.

KAYMAKAM AYRANCI-TRABZONSPOR BİR SEVDADIR

İlçemiz Kaymakamlarından Adıyaman Gölbaşı Kaymakamı İhsan Ayrancı Trabzonspor’un Şampiyonluğu sebebi ile bir mesaj yayınladı.

"Sezon boyunca sergilediği başarılı performansını Süper Lig şampiyonluğu ile taçlandıran Trabzonspor’un teknik ekibini, futbolcularını ve tüm taraftarlarını tebrik ediyorum. Meslek yaşantımın en güzel yıllarının geçtiği Şirin İlçemiz Çaykara İlçesindeki tüm kardeşlerimin Şampiyonluk coşkularına en kalbi duygularım ile eşlik ediyorum.

VALİ YARDIMCISI ÇELİKKOL-ŞAMPİYONLUK HAYIRLI OLSUN

İlçemiz Kaymakamlarından Trabzon Vali Yardımcısı Osman Çelikkol Trabzonspor’un Şampiyonluğu sebebi ile bir mesaj yayınladı.

"Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu'nda şampiyon olarak ipi göğüsleyen Trabzonspor’u kutluyorum. Gösterdiği performansın ardından yarışı şampiyon olarak tamamlayan bordo-mavili ekibin bu başarısında emeği geçen başta futbolcular ve teknik ekip olmak üzere, yönetimi ve tüm Trabzonspor camiasını tebrik ediyorum. Önümüzdeki sezon Avrupa'da ülkemizi temsil edecek olan Trabzonspor’a başarılar diliyorum."

KAYMAKAM GÜL-ÇAYKARA VE TRABZONSPOR'U TEBRİK EDİYORUM

Çaykara İlçesinde görev yapan Kaymakamlardan Mustafa Gül Trabzonspor'un Şampiyonluğundan dolayı bir tebrik mesajı yayınladı.

Kaymakam Gül'ün mesajı şu şekilde

Anadolu Futbol  devrimini yaşatan Şampiyonluk Kupasını Anadolu'ya ilk taşıyan takım olan Trabzonspor'un Şampiyonluğunu en kalbi duygularım ile tebrik ediyorum.Büyük bir gurur ile görev yaptığım Çaykara'lı hemşerilerimin Şampiyonluk sevinçlerini en kalbi duygularım ile kutluyor,Çaykara'lı hemşerilerime sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.

 



İlginizi Çekebilir