Çaykara'da Kentsel Dönüşüm 1. Etap Çalışmalarında Sona Gelindi.

Çaykara

Çaykara Belediyesi tarafından yaptırılan Toplu Konutlarda son çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Çaykara Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı TOKİ(Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) tarafından yapımı gerçekleştirilen olan Trabzon İli Çaykara İlçesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap Çalışmaları tamamlanmak üzere.

1.Etap kapsamında 85 adet konut,45 adet dükkan ve 1 adet Terminal Binası yapımı inşaatları gerçekleştiriliyor.

Ayrıca bu inşaatların altyapı çalışmaları ile Çevre Düzenleme çalışmaları da 1.Etap kapsamında tamamlanacak.

1.Etap Kentsel Dönüşüm Projesi 13804,32 m2 alanda 7 blok (85 konut,45 dükkan) ve bir terminal binasından oluşmaktadır.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk ve Belediye Başkan Yardımcısı Temel Şimşek yapımı tamamlanmak üzere olan  Çaykara Kentsel Dönüşüm inşaatlarında incelemelerde bulundular

BAŞKAN TOK-KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇAYKARA İLÇESİNE FARKLI BİR DEĞER KATACAK

Çaykara İlçesi olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı TOKİ(Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) ile işbirliği içinde Çaykara İlçesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi inşaatlarını tamamlamaya yaklaştıklarını bunun tatlı heyecanını ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Çaykara Halkına söz verdikleri gibi yaklaşık olarak 1.5 yıl gibi bir sürede bu inşaatları tamamlama aşamasına geldiklerini ifade etti.

Çaykara İlçesinde daha önce yapılan binaların gelişigüzel yapıldığını ifade eden Belediye Başkanı Hanefi Tok şimdi ise TOKİ ile birlikte altyapısı tamamlanmış modern konutları inşa ederek  Çaykara İlçesini farklı bir formata kavuşturmaya çok yakın olduklarını  sözlerine ekledi.

Çaykara İlçesinin Ülkemiz Turizminin göz bebeği olan ilçelerinden bir tanesi olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Hanefi Tok, Projenin 1. Etap Çalışmaları kapsamında 85 adet konut,45 adet dükkan ve 1 adet modern terminal binası inşa ederek Çaykara İlçesinin Modern bir Şehir olması yolunda ilk adımı atacaklarını, TOKİ ile birlikte gerçekleştirdikleri bu çalışmanın Çaykara İlçesine değer katacağını sözlerine ekledi.



İlginizi Çekebilir