Çaykara'da Kitap Toplama Seferberliği Destek Bekliyor

Çaykara

AK Parti Çaykara Gençlik Kolları tarafından Çaykara İlçesinde başlatılan Kitap toplama seferberliği vatandaşlardan destek bekliyor.

Çaykara Belediyesi Meclis Üyesi ve AK Parti Çaykara Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Erdoğan tarafından başlatılan, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk, AK Parti Çaykara Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cuman tarafından desteklenen projede okulların kitap ihtiyacının karşılanması hedefleniyor.

Çaykara Belediyesi Meclis Üyesi ve Ak Parti Çaykara Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Erdoğan başkanlığında “Okuduysan Bizimle Paylaşır mısın? Sloganı ile başlatılan Kitap Toplama kampanyası ile Çaykara İlçesinde bulunan tüm okulların okul kütüphanelerine kitap desteği sağlanması hedefleniyor.

Okul Kütüphanelerinde bulunan kitapların yetersiz olması ve öğrencilerin daha zengin içeriklere sahip tam donanımlı bir kütüphaneye sahip olabilmesi hedefi ile başlatılan kampanya kapsamında vatandaşlar evlerinde kullanmadıkları kitapları okullara bağışlayabilecekleri gibi yeni alınan kitaplar ile de kampanyaya destek sağlanabiliyor.

Her sınıf seviyesindeki kitaplara ihtiyaç duyulan kampanya kapsamında vatandaşlar ilkokul,ortaokul ve lise seviyelerindeki kitapları bağışta bulunarak kampanyaya destek verebilecekler.

Kampanya 7 Mart 2022 tarihi itibarı ile başladı.Ramazan ayının sonuna denk gelen 29 Nisan 2022 tarihine kadar devam edecek.

İKİ  GÜNDE 2 000 KİTAP

AK Parti İlçe Yöneticileri kampanyaya 1000 kitap destek verdiler. Bu şekilde kampanyanın ilk iki gününde toplanan kitap sayısı 2000’in üzerine çıktı. Öte yandan Çaykara Halkının kampanyaya yoğun bir ilgi göstermesi ve kampanyanın önümüzdeki günlerde büyüyerek devam etmesi tahmin ediliyor.

EVİNİZDEKİ KİTAPLARI GETİREREK KAMPANYAYA DESTEK VEREBİLİRSİNİZ

Kampanya kapsamında vatandaşlar evlerinde bulunan her türlü kitabı bağışlayarak kampanyaya destek sağlayabiliyorlar.Kampanya hem ilkokul,hem ortaokul hem de lise öğrencilerini kapsadığı için kampanya kapsamında çok sayıda ve çeşitli kitaplara ihtiyaç duyuluyor.

KİTAPLAR ÇAYKARA MERKEZDE TOPLANIYOR

Bağış yapılacak olan kitaplar Çaykara Merkez’de bulunan Yılmaz Aygaz’da toplanacak.Kampanya bitiminde buradan okullara eşit olarak paylaştırılacak. Yılmaz Aygaz Çaykara İlçe Merkezinde Işıklı Mahallesi Değirmen Sokak no 56 adresinde yer alıyor.

PTT ÖDEMELERİNDE % 50 İNDİRİM

Kampanyaya Ülke içinden ve ülke dışından her yerden kargo ile destek sağlanabiliyor.Kitap Bağışı için gönderilecek kitaplara PTT tarafından %50 Kargo indirimi sağlanıyor.

BAŞKAN ERDOĞAN SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞMIŞTI

AK Parti Gençlik Kolları Çaykara İlçe Başkanı Bünyamin Erdoğan Kampanyayı sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı.

İşte Başkan Erdoğan’ın paylaşımı

Başlattığımız bu seferberlik ile Çaykarada bulunan İlk ve Ortaöğretim Okullarının kütüphanelerini zenginleştirmeyi amaçlamaktayız. Alacağınız yeni kitapları veya evde daha önce okuduğunuz kitapları yeni okuyucularla buluşturarak katkıda bulunabilirsiniz. Göndereceğiniz kitapları aşağıda belirteceğimiz adrese teslim ederek yada kargo yoluyla ulaştırmanızı rica ederiz.

Not: PTT ile yapacağınız gönderimlerde kitap olduğunu belirtirseniz, %50 gönderim ücreti indirimi olacaktır. Gönderi takip kodunu belirteceğimiz numaraya sms yoluyla bildirmenizi rica ederiz.

İLETİŞİM:
Bünyamin Erdoğan-AK Parti Çaykara Gençlik Kolları Başkanı-
0 542 654 42 61



İlyas NUHOĞLU
10.03.2022 11:54:59
Parti kisvesi altında kitap bağışı kampanyası yapmak nekadar doğrudur? Bunudamı görecektik?

Ali Soylu
10.03.2022 16:32:33
ilyas Nuhoğlu parti kisvesi değil parti bağış yapmış. ben görüyorum sosyal medyada görsellerde ve paylaşımlarda ak partinin hiçbir şeyini paylaşmadılar. kitap vermeyeceksin bir faydan yok bari fitnelik yapma..

İlyas NUHOĞLU
10.03.2022 19:40:07
Sayın Ali SOYLU yazından amiyane olduğunu anlıyorum. Yazıyorum lütfen okurmusunuz. İletişim: Bünyamin ERDOĞAN-AK Parti Gençlik Kolları Başkanı. Ne anlayabiliyorsun bundan?

İlginizi Çekebilir