Çaykara'da Kızılay'a Kan Bağışında Plaka Desteği

Çaykara

Çaykara kaymakamlığı ve Çaykara Belediyesi tarafından ortak olarak ortak olarak gerçekleştirilen ve organizasyonunu Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün üstlendiği Kızılay Kan Bağışı Kampanyası Uzungöl’de gerçekleştirildi.

Her sene Çaykara kaymakamlığı ve Çaykara Belediyesi tarafından ortak olarak ortak olarak gerçekleştirilen ve organizasyonunu Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün üstlendiği Kızılay Kan Bağışı Kampanyası Uzungöl’de gerçekleştirildi.

10 Eylül 2021Cuma günü Uzungöl Merkez Camii önünde  gerçekleştirilen organizasyonda Uzungöl halkı tarafından Kızılay’a  61 Ünite kan bağışı gerçekleştirildi. Çaykara ilçe Milli eğitim Müdürü Ahmet Çamurali kampanya için uzungöl’e gelerek hem kan bağışında bulundu hem de kampanyaya destek verdi.

Pandemi döneminde insanların çoğunun covit 19 ya da temaslı olduğu ya da aşı sebebi ile kan veremediği bu çetin dönemde Uzungöl tarafından Kızılay’a 61 ünite kan bağışı gerçekleştirilmesi Kızılay Yetkilileri tarafından takdir ile karşılandı.

Tüm Ülkemizde olduğu gibi Trabzon ilinde de Pandemi dolayısı ile aşırı derecede kan ihtiyacının bulunduğunu ifade eden Kızılay Trabzon İl müdürlüğü Yetkilileri Çaykara İlçesinin her dönem gerçekleştirmiş olduğu kan bağışı ve Kızılay’a vermiş olduğu destek ile farklı ve çok özel bir İlçe olduğunu bu gün de bu çetin Pandemi döneminde Uzungöl’de 61 Ünite kan bağışı ile çok önemli bir çalışmanın altına imza atıldığını sözlerine eklediler.



İlginizi Çekebilir