Çaykara'da Korkulan Olmadı

Çaykara

19 Haziran 2020 Cuma Günü Gerçekleştirilen Korona Virüs Testlerinde Çaykara'da Pozitif Vakaya Rastlanmadı

Çaykara Mehmet İlhan Durgun Devlet Hastanesinde 18 Haziran 2020 Perşembe Günü  gerçekleştirilen olağan kontroller esnasında hastane personelinden bir tanesinin testinin pozitif çıkmasının ardından Çaykara İlçesinde bir panik havası yaşanmıştı.

19 Haziran 2020 Cuma Günü gerçekleştirilen Korona Virüs testlerinde ise pozitif bir vakaya rastlanmaması Çaykara İlçesinin derin bir nefes almasını sağladı.

Çaykara Mehmet İlhan Durgun Devlet Hastanesi personeli ve Korona Testi pozitif çıkan vatandaşın ve ailesinin yakınları ile iletişimde bulunduğu kişiler arasında Filyasyon yolu ile gerçekleştirilen testlerde her hangi bir pozitif vakaya rastlanmaması Çaykara insanına derin bir nefes aldırdı.

Çaykara Mehmet İlhan Durgun Devlet Hastanesi Yetkilileri vatandaşların maskesiz dışarı çıkmamasını ve sosyal mesafe kurallarına uyarak panik havası olmadan normal Kontrollü Sosyal hayatlarına devam etmelerini önerdiler.

 



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Korkulan Olmadı
çaykaralı
25.06.2020 08:31:11
Korkmak için ne olması gerekiyordu? Haber yaparken haberci olarak yapınız. Taraftar olmayınız. An itibariyle vaka sayılarını ve karantinaya alınan kişi sayılarını yazınız da bakalım korkulan oldu mu olmadı mı? Çaykara sessizliğe büründü. İnsanlar doğal olarak çarşıya gelmiyor, çünkü korkuyor.

İlginizi Çekebilir