Çaykara'da Kurumlar Arası 23 Nisan Masa Tenisi Heyecanında Şampiyon Çaykara Müftülüğü

Çaykara

TBMM’nin açılışı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 103. Yıl Dönümü sebebi ile Çaykara İlçesinde Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvası gerçekleştirildi.

Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 10 Kurumun katılımı ile gerçekleştirilen Masa Tenisi Turnuvası müsabakaları 14 Mayıs 2023 Cuma akşamı Çaykara Gençlik Merkezi Salonunda gerçekleştirildi.

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ve Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt Çaykara Gençlik Merkezindeki grup ve final müsabakalarını takip ettiler.

Grup müsabakalarının ardından rakiplerini elemeyi başaran Çaykara Müftülüğü,Anadolu Lisesi,Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Çaykara Milli Eğitim Yarı final oynamaya hak kazandı.

Oynanan Yarı Final ve final müsabakalarının ardından Çaykara Müftülüğü Turnuva Şampiyonluğunu elde ederken Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Turnuva İkinciliğini,Çaykara Anadolu Lisesi ise Turnuva üçüncülüğünü elde etti.

Turnuvada dereceye giren takımlara Kupa ve Madalyaları 23 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Resmi Törende verilecek.

KAYNAK:AA



İlginizi Çekebilir