Çaykara'da MHP'den Ziyaretler Devam Ediyor

Çaykara

MHP Çaykara İlçe Yönetimi Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem ile Emniyet ve İlçe Jandarma Bölük Komutanlığına çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Hem Ülkemizi hem de Dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs(Covit19) Salgın Hastalığı ile mücadelenin tüm hızı ile devam ettiği bu günlerde MHP Çaykara İlçe Yönetimi Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem ile Emniyet ve İlçe Jandarma Bölük Komutanlığına çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

İLK ZİYARET KAYMAKAM ÇİĞDEM’E

MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz ile Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından ilk olarak Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem ziyaret edildi.Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette İlçe Başkanı Öksüz tarafından Corona Virüs Salgınından bu yana 3 aydır Çaykara insanımız adına verilen emek ve mücadeleden dolayı Kaymakam Salih Çiğdem’e teşekkür edildi.

Ziyaret esnasında Çaykara Kaymakamlığı tarafından oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından Çaykara İlçesinin her mahallesinin karış karış dolaşılarak vatandaşların her türlü gereksinimlerinin karşılandığını ifade eden İlçe Başkanı Savaş Öksüz Kaymakam Salih Çiğdem ve Vefa Sosyal Destek Grubuna Çaykara Halkı adına teşekkür etti

BİR ZİYARET DE İLÇE JANDARMA BÖLÜKL KOMUTANLIĞIN A

MHP İlçe Başkanı Savaş Öksüz ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanlığına bir ziyaret gerçekleştirildi.İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Uğur Şen tarafından kabul edilen Başkan Öksüz ve ekibi Pandemi süreci boyunca verdikleri emek ve gayretten dolayı Bölük Komutanı Üsteğmen Uğur Şen’e Çaykara halkı adına teşekkür etti.

Çaykara İlçesinin Pandemi sürecini 0 vaka ile atlatmasına İlçe Jandarma Bölük Komutanlığının çok büyük emeklerinin olduğu ifade edilen ziyarette Çaykara insanının askerlerimizin bu emeklerini hiçbir zaman  unutmayacakları ifade edildi.

SON ZİYARET İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİNE

MHP İlçe Başkanı Savaş Öksüz ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından Çaykara İlçe Emniyet Amirliği  bir ziyaret gerçekleştirildi.İlçe İlçe Emniyet Amiri Yunus Emre Nergiz  tarafından kabul edilen Başkan Öksüz ve ekibi Pandemi süreci boyunca verdikleri emek ve gayretten dolayı İlçe Emniyet Amiri Yunus Emre Nergiz'e Çaykara halkı adına teşekkür etti.

Çaykara İlçesinin Pandemi sürecini 0 vaka ile atlatmasına İlçe Emniyet Amirliğinin  çok büyük emeklerinin olduğu ifade edilen ziyarette Çaykara insanının polislerimizin  bu emeklerini hiçbir zaman  unutmayacakları ifade edildi.



Anahtar Kelimeler: Çaykara' ' Ziyaretler Devam Ediyor

İlginizi Çekebilir