Çaykara'da Minik Yüreklerden Başkan Tok'a Kocaman Ziyaret

Çaykara

Çaykara Fatma Bilge Okul Öncesi Sınıfı öğrencileri tarafından Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’a bir ziyaret gerçekleştirildi.

22 Aralık 2022 Perşembe Günü gerçekleştirilen ziyarete Fatma Bilge Anaokulu Müdürü Nalan Okur ataman ile Öğretmen ve öğrenciler katıldılar.

Minik Misafirlerini kapıda karşılayan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok daha sonra Minik misafirlerine çeşitli hediyeler ikram ettikten sonra Minik Yürekler ile tanıştı.

Minik yürekler ile sohbet eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok öğrencilerin sıcak ve samimi sorularına büyük bir içtenlik ile cevap verdi.Öğrencilere Çaykara İlçesinde Belediye Başkanı olarak görevlerini de anlatan Başkan Tok tüm görevlerini severek ve isteyerek yerine getirdiğini,ancak geleceğimizin teminatı Sevgili yavrularımız ile birlikte olmak ve onlar ile birlikte vakit geçirmekten çok büyük keyif aldığını ifade etti.

Ziyaret esnasında Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından Minik Yüreklere çeşitli hediyeler takdim edilirken,Minik Yürekler tarafından ise Başkan Tok’a üzerinde Çaykara Belediyesinin logosu ve öğrencilerin parmak boya izlerinin yer aldığı bir tablo hediye edildi.



İlginizi Çekebilir