Çaykara'da MSÜ Şampiyonları İmam Hatip'ten

Çaykara

Lise son sınıf öğrencilerinin askeri okullarla yerleştirilmesi amacı ile gerçekleştirilen MSÜ(Milli Savunma Üniversitesi) sınav puanları açıklandı.Sınav puanlarına göre Çaykara İlçesinden Sınava giren öğrencilerden her üç btranşta da Çaykara birincisi Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesinden çıktı

14 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirilen MSÜ sınavlarında sözel,sayısal ve eşit ağırlık branşlarında Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ilk sırada yer almayı başardılar.

Öğrencilerin Sınavlarda elde ettikleri dereceler şu şekilde;

Sayısal Alanda Çaykara Şehit Ahmet Çamur AİHL öğrencilerinden Fatih Tuncer Çaykara Birincisi

Eşit Ağırlık alanında Çaykara Şehit Ahmet Çamur AİHL öğrencilerinden Fatih Tuncer Çaykara Birincisi

Sözel alanda ise Çaykara Şehit Ahmet Çamur AİHL öğrencilerinden Talha Hakyemez Çaykara Birincisi oldular.

Ancak öğrencilerin Üniversite sınavları çok iyi geçtiği için büyük  bir ihtimal ile öğrenciler YKS Sınavları sonucunda alacakları puanlar ile kaliteli Üniversitelerden birinde iyi birer bölüme yerleşecekler.



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Şampiyonları Hatip'
abdullah
25.07.2020 09:27:18
bu eğitim anlayışı ile mi birincilik elde edildi. Sayın editör "Çaykara 1. cisi" böyle yazılmaz "Çaykara birinci cisi" yazılmış oldu. Dili düzgün kullanmaya davet ediyorum herkesi. O afişi asmak okulu ancak komik duruma düşürür. Baskı hatası mıdır yoksa baskıya öyle hatalı yazım mı verilmiştir. bunu kimse bilmez sormaz ama o afişi gören ve yazım hatasını gören "Bu eğitim ile mi birinci olunuyor?" diye güler.

İlginizi Çekebilir