Çaykara'da Müdür Çelik,Kız Öğrencilerini Her Sabah Yurttan Alıyor,Her Akşam Yurda Taşıyor.

Çaykara

Çaykara’da Okul Müdürü Mustafa Çelik her sabah 08.00’da Öğrencilerini Yurttan alıyor ve her akşam 21.00’da tekrar kız öğrencilerini yurda bırakıyor.

Çaykara Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Çelik,kendi zamanından fedakarlık yaparak kız öğrencilerini her sabah yurttan alıyor ve her akşam yurda taşıyor.

Çaykara Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Çelik her sabah saat 07.30’da evinden çıkıyor, saat 08.00’de öğrencilerini Ataköy Cevdet Sunay MTAL Öğrenci Yurdundan Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ait minibüs ile alıyor.Okula taşıyor.

Çaykara Ataköy Mahallesi arasındaki yaklaşık 5 KM’lik yolu her gün öğrencilerine iyi bir eğitim imkanı sunabilmek için iki defa gidip geliyor Okul Müdürü Mustafa Çelik.

Öğrenciler gün boyunca Eğitim Öğretim etkinliklerine katılıyor.Saat 16.00’dan sonra ise öğrencilerimize okulun imkanları ile akşam yemeği veriliyor.Daha sonra Destekleme ve Yetiştirme Kursları(DYK) başlıyor Çaykara Anadolu Lisesinde.

Müdür Çelik İdari işler ve Okul Yönetiminin yanı sıra gün boyunca öğrencilerine iyi bir eğitim sunabilmek için yoğun bir tempo harcıyor.

Okul Müdürü Mustafa Çelik.Saat 16.00’da başlayıp saat 21.00’a kadar devam eden DYK Kurslarında öğrencileri ile birlikte yoğun bir tempo halinde çalışıyor.

Öğrencilerinin DYK Kurslarını ve başarı durumlarını yakından takip eden Müdür Çelik,bunun yanı sıra öğrencileri için gerçekleştirmiş olduğu Deneme Sınavları ile de öğrencilerinin akademik başarı durumlarını haftalık takip ediyor ve gelişim durumları ile ilgili yeni tedbirler alıyor.

Ve saat 21.00’da.Yeniden Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün direksiyonuna geçiyor Müdür Mustafa Çelik.Kız öğrencilerini minibüse yüklüyor.Ve Ataköy Kız Öğrenci Yurdunun pansiyonuna taşıyor öğrencilerini.Güven içinde öğrencilerini Yurda yerleştirdikten sonra yeniden Çaykara İlçe Merkezine dönerek günlük mesaisini tamamlamış oluyor Müdür Mustafa Çelik.

Yani sabahın 07.30’unda evinden ayrılan Okul Müdürü Mustafa Çelik yaklaşık 15 saatlik yoğun bir mesainin ardından gece saat 22.30 gibi ancak yeniden evine dönebiliyor.

Müdür Çelik’in bu yoğun mesaisi haftanın yedi günü devam ediyor.

Çaykara İlçesinde bulunan tüm okullarda Kurum Yöneticileri ve Öğrertmenler aynı yoğun tempo içerisinde öğrencilerimizi geleceğe taşımaya çalışıyorlar.

Bizler bu günkü yazımızda Çaykara Anadolu Lisesi Müdürümüz Mustafa Çelimk’in yoğun çalışma temposunu sizlerle paylaşmak istedik.

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Çaykara Anadolu Lisesi Müdürünün bu yoğun ve vefalı çalışma temposuna Sosyal paylaşım sitesinden teşekküjr etti.

İşte Müdür Çamurali’nin teşekkür mesajı.

Eğitim bir gönül işidir.
Çaykara Anadolu Lisesi Müdürümüz Sayın  Mustafa Çelik öğrencileri kurslara gelebilsin diye Ataköy Mahallesindeki kız öğrenci yurdundan  sabah saat  08.00 de öğrencileri alıp gece saat 21.00 yurda öğrencileri bırakıyor. Kendisine teşekkür ediyoruz.



İlginizi Çekebilir