Çaykara'da Muhtarlardan Talep Belirleme ve Talep Değerlendirme Toplantısı

Çaykara

Trabzon’da Çaykara İlçesinde görev yapan Mahalle Muhtarları gerçekleştirdikleri Talep Değerlendirme ve Talep Belirleme Değerlendirme Toplantısında bir araya geldiler.

Trabzon’da Çaykara İlçesinde görev yapan Mahalle Muhtarları gerçekleştirdikleri Talep Değerlendirme ve Talep Belirleme Değerlendirme Toplantısında bir araya geldiler.

Çaykara Hükümet Konağı toplantı Salonunda Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Öztürk’ün Organizasyonu ile yapılan toplantı 6 Aralık 2023 Çarşamba Günü Saat 13.00’de gerçekleşti.

Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Öztürk’ün Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ile Muhtarlar katıldılar.

Toplantıda Mahalle Muhtarları Mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmalar ve Mahallelerinin talepleri ile ilgili olarak tek tek söz alarak taleplerini Başkan Öztürk’e ilettiler.

Muhtarlar Özellikle son zamanlarda Çaykara İlçesinde etkili olan aşırı rüzgar sebebi ile mahallelerde elektrik,su şebekeleri ile yolların çok fazla zarar gördüğünü bir çok mahallede vatandaşların evlerinin çatılarının uçtuğunu,maddi hasar meydana geldiğini ifade ederek yetkililerden  Mahallelerdeki bu altyapı  çalışmalarının gerçekleştirilmesi taleplerini dile getirdi.

Toplantıda Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Öztürk,Önümüzdeki haftalarda Çaykara Muhtarları olarak Ankara’ya gideceklerini,Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve 4 Bakanımızdan randevu aldıklarını dile getirerek Mahalle Muhtarlarının taleplerini not aldı ve Çaykara İlçesinin bu taleplerini Bakanlar ile gerçekleştirecekleri görüşme esnasında Çaykara İlçesi Ortak raporu halinde  ilgili Bakanlara ileteceklerini ifade etti.



İlginizi Çekebilir