Çaykara'da Öğrenci Kulübünden Kızılay Kan Bağışına Destek

Çaykara

Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Kızılay ve Kan Bağışı Kulübü Kızılay’a Kan Bağışı Kampanyasına her hafta yoğun destek sağlıyor.

Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Kızılay ve Kan Bağışı Kulübü Kızılay’a Kan Bağışı Kampanyasına her hafta yoğun destek sağlıyor.

Rehber Öğretmen Selami Bayraktar Yönetimindeki Kızılay Kan Bağışı Kulübünde görevli öğrenciler okullarında öğrenci arkadaşlarını Kızılay ve Kan Bağışı ile ilgili bilgilendirme çalışması gerçekleştiriyor.

Öğrenciler her 15 günde bir Salı günleri Çaykara İlçesine gelen Kızılay Kan Bağışı aracında kan vermeleri için okuldaki arkadaşlarını kan bağışı aracına yönlendiriyor.

23 Mayıs 2023 Salı Günü Çaykara İlçe Merkezinde Çaykara Kaymakamlığı ve Çaykara Belediyesi tarafından organize edilen ve Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organizasyonu gerçekleştirilen Kan Bağışı kampanyasında Kulüp Görevlisi öğrencikler gün boyunca Kızılay Kan Bağışı için çalıştılar.

Çaykara İlçesinde tüm esnafları ve vatandaşları ziyaret eden öğrenciler kan bağışı için destek talebinde bulundular.

Öğrenciler ayrıca Kızılay Kan Bağışı Stantının yanında yer alarak kan bağışına gelen vatandaşlara yardımcı oldular.

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel  ve Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali Kan Bağışı Kampanyasına destek vererek kan bağışında bulundular ve Kızılay Kan Bağışı Kulübü öğrencilerini Kızılay Stantındaki çalışmaları esnasında ziyaret ederek çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.



İlginizi Çekebilir