Çaykara'da Öğrenciler, Değerler Eğitimi İçin Sinemada Buluşuyor

Çaykara

Trabzon’un Çaykara İlçesinde Değerler Eğitimi kapsamında öğrenciler için Sinema etkinliği gerçekleştiriliyor.

Trabzon’un Çaykara İlçesinde Değerler Eğitimi kapsamında öğrenciler için Sinema etkinliği gerçekleştiriliyor.

Sinemanın bulunmadığı Trabzon’un Çaykara İlçesinde ÇEDES Projesi kapsamında Değerler Eğitimini örencilere kavratmak amacı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organizasyonu ile Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü cep sinema salonunda Çizgi Film Gösterimi ve Okuması (Değerler Takımı - Diyanet Çocuk) etkinliği düzenleniyor.

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Değerler Takımı tarafından hazırlanan çizgi film gösterisi Öğrencilerin Sınıf Ortamında Sinema ortamını yaşamaları amacı ile Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Cep Sinema Salonunda Çaykara İlçesinde Öğrenim gören ilkokul 1,2,3,4,5. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilen etkinlik  28-29 Aralık 2023 ile 2-3-4 Ocak 2024 günlerinde  5 gün boyunca devam edecek. 

Cizgi Film etkinliği için Proje Koordinatörü Öğretmen Abdulkerim Bakır tarafından Öğrencilere ismine özel sinema bileti hazırlandı ve girişte patlamış mısır ikramı  gerçekleştiriliyor.

Çizgi film Gösterimi sonrasında Öğretmenler tarafından öğrencilerle çizgi film okuması etkinliği gerçekleştiriliyor. Çizgi film okuması etkinliğiyle öğrencilerin film tahlili konusunda seviyelerine uygun farkındalık oluşturulması hedefleniyor.

Düzenlenen etkinliklerde öğrencilerin  farklı öğrenme ortamları ve yöntemleri kullanılarak Değerler Eğitimi ile ilgili farkındalık oluşturulması amaçlanıyor.

KAYNAK:AA



İlginizi Çekebilir