Çaykara'da Öğrenciler Tiyatro İle Buluştu

Çaykara

Çaykara İlçesinde öğrenim gören İlkokul öğrencilerine yönelik olarak tiyatro gösterisi gerçekleştirildi.

22 Nisan 2022 Cuma Günü gerçekleştirilen Tiyatro Gösterisi Çaykara Halkeğitim Merkezi toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Çaykara Zeki Bilge İlkokulu Sınıf Öğretmeni Ahmet Pakiş’in organizasyonu ile gerçekleştirilen Tiyatro etkinliği kapsamında Trabzon MİM Organizasyon tarafından sahnelenen “İbiş ile Palyaço Gösterisi” isimli oyun öğrencilerle paylaşıldı.

3 Ayrı seansta Çaykara İlçesinde bulunan tüm okullara yönelik gerçekleştirilen organizasyonda Zeki Bilge İlkokulu,Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu İlkokulu ve Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İlkokulu öğrencileri öğrenci servisleri ile Çaykara İlçesine katılarak Palyaço ve Tiyatro etkinliğini izlemeleri sağlandı.

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü N uman Tuncer,öğrenciler ile birlikte  tiyatro gösterisini izlediler.

Tiyatro ve Palyaço etkinliği öğrenciler tarafından çok büyük bir keyif ile izlenirken MİM Organizasyon tarafından etkinliğe katılan her öğrenciye balonların hediye edilmesi öğrenciler tarafından sevinç ile karşılandı.

ÇAYKARA'LI SANATÇI SAHNEDE BÜYÜLEDİ

İbiş İle Palyaço gösterisi isimli oyunu ile sahneye çıkan Çaykara'lı Trabzon Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Grubu oyuncusu Erkan Yüce her zaman olduğu gibi muhteşem sahne performansı ile öğrencileri bir kere daha hayran bıraktı.Çaykara'lı Sanatçı Oyuncu kabiliyeti,sahne duruşu,oyuna hakimiyeti ve öğrencileri ile kurmuş olduğu sıcak iletişimi ile sahneyi öğrencilerin alkışları eşliğinde terk etti.



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Öğrenciler Tiyatro Buluştu

İlginizi Çekebilir