Çaykara'da Öğretmenler Arasında Masa Tenisi Heyecanı

Çaykara

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Masa Tenisi Turnuvası gerçekleştirildi.

Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Baş Yardımcısı Zihni Boz’un organizasyonunda gerçekleştirilen grup ve final müsabakaları 22 Kasım 2022 Salı akşamı Uzungöl Şehit Mehmet Aygün Eğitim Kurumları Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Turnuvaya toplamda 10 öğretmen katıldı.Oynanan Grup müsabakalarının ardından rakiplerini elemeyi başaran 4 öğretmen Yarı Finale çıkma başarısı gösterdi.

Yarı Finalin ilk maçında Çaykara İlçesinin Masa Tenisindeki iki usta ismi Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Baş Yardımcısı  Zihni Boz ile Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Yavuz Güler karşılaştı.Çekişmeli ve keyifli karşılaşmayı kazanan Zihni Boz ilk final biletinin sahibi oldu.

Yarı Finalin diğer maçında Çaykara Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zihni Boz ile Çaykara Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Erol Malkoç karşı karşıya geldi.Karşılaşmayı kazanmayı başaran Erol Malkoç diğer Final biletini cebine koydu.

Final maçı öncesinde İzzet Gönan ile Yavuz Güler arasındaki Üçüncülük maçını kazanmayı başaran Çaykara Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Gönan Turnuvayı Üçüncü olarak tamamlamayı başardı.

Turnuvanın efsane finalinde Çaykara Masa Tenisinin iki Usta ismi Zihni Boz ile Erol Malkoç karşı karşıya geldi.Zevkli ve çekişmeli geçen Çaykara derbisini kazanmayı başaran Erol Malkoç bir kere daha Çaykara Şampiyonu olmayı başardı.

Turnuvada ilk üç sırada yer alan öğretmenler 24 Kasım 2022 Perşembe akşamı Uzungöl’de gerçekleştirilecek olan Öğretmenler Günü Resmi programında ödüllerini alacaklar.



İlginizi Çekebilir