Çaykara'da Öğretmenler Günü Coşkusu Başladı

Çaykara

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile Çaykara’da öğretmenler arasında voleybol ve Masa Tenisi Turnuvaları gerçekleştiriliyor.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile Çaykara’da öğretmenler arasında voleybol ve Masa Tenisi Turnuvaları gerçekleştiriliyor.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Voleybol Turnuvası başladı.Masa Tenisi Turnuvası ise bu akşam başlıyor.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Numan Tuncer’in organizasyonunda Çaykara İlçesinin değişik okullarında görev yapan öğretmenlerin birbirleri ile kaynaşmaları ve öğretmenler günü coşkusunu hep birlikte bir arada yaşamaları amacı ile gerçekleştirilen Öğretmenler arası voleybol turnuvası grup maçları 21 Kasım 2022 Pazartesi akşamı Çaykara Gençlik Merkezinde gerçekleştirildi.

ÜÇ TAKIM FİNAL GRUBUNA YÜKSELDİ

Turnuvaya katılan 6 takım çekilen Kura sonucunda birbirleri ile eşleştiler.İki set alan takımın Galip geldiği turnuvada maçlarını kazanan üç takım Final grubuna yükselmeyi başardılar.

Final Grubuna yükselen üç takım 23 Kasım 2022 Çarşamba akşamı birbirleri ile karşılaşacaklar.Takımların elde edecekleri puanklar ile averaj durumlarına göre ilk üç sıra belli olacak.

ÖDÜL TÖRENİ UZUNGÖL’DE

 Turnuvada ilk üç sırada yer alan takımlara kupa verilecek.Takımların Kupaları 24 Kasım Perşembe akşamı Uzungöl’de gerçekleştirilecek Öğretmenler Günü  olan Resmi Programında verilecek.

MASA TENİSİ TURNUVASI BU AKŞAM

Öte yandan Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Baş Yardımcısı Zihni Boz yönetiminde yine öğretmenler arasında gerçekleştirilecek olan Masa Tenisi Turnuvası bu akşam(22.11.2022-Salı) saat 18.00’da Uzungöl Şehit Mehmet Aygün Eğitim Kurumlarında gerçekleştirilecek.

ANADOLU LİSESİ UZUNGÖL MAÇI NEFES KESTİ

Voleybol Turnuvasının açılış maçında Çaykara Anadolu Lisesi öğretmenleri  ile Uzungöl Şehit Mehmet Aygün Eğitim Kurumları öğretmenleri karşı karşıya geldi.Çaykara Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Çelik de takımının başarısı için sahada yerini alırken Uzungöl Eğitim Kurumları Müdürü Zennur Sezer ise Teknik Direktör olarak saha kenarından takımını yönetti.Nefes kesen karşılaşmayı 2-1 kazanmayı başaran Çaykara Anadolu Lisesi Final grubuna çıkmayı başaran ilk takım oldu.

İKİNCİ BİLET ZEKİ BİLGE’NİN

Gecenin ikinci maçında Zeki Bilge Eğitim Kurumları Öğretmenleri ile Çaykara Halk Eğitim Merkezi Öğretmenleri karşı karşıya geldi.Çaykara İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Numan Tuncer ,ile Çaykara Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Gönan de oyuncu olarak Çaykara Halk Eğitim Merkezi takımında oynadılar.Öte yandan Zeki Bilge İlkokulu Müdürü İbrahim Garip ile Zeki Bilge Ortaokulu Müdürü Tayfur Demirali de oyuncu olarak Zeki Bilge Eğitim Kurumları takımında forma giydiler.Zevkli ve çok çekişmeli geçen karşılaşmayı 2-0 kazanmayı başaran Çaykara Zeki Bilge Eğitim Kurumları Finale çıkmayı başaran ikinci takım oldu.

SON BİLET İMAM HATİP’İN

Gecenin son maçında ise Çaykara Şehit Ahmet Çamur AİHL öğretmenleri  ile Taşkıran Eğitim Kurumları öğretmenleri karşı karşıya geldiler.Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu İlkokulu Müdürü İdris Hacımahmutoğlu da oyuncu olarak öğretmenleri ile birlikte sahadaki yerini aldı.

Çok keyifli ve çekişmeli geçen karşılaşmayı 2-1 kazanmayı başaran  Şehit Ahmet Çamur AİHL öğretmenleri Final Grubuna çıkmayı başaran üçüncü takım oldular.

FİNAL MAÇLARI 23 KASIM ÇARŞAMBA AKŞAMI

Turnuvada rakipleri geçerek Final Grubuna yükselmeyi başaran Zeki Bilge Eğitim Kurumları,Çaykara Anadolu Lisesi ve Çaykara Şehit Ahmet Çamur AİHL öğretmenleri 23 Kasım Çarşamba akşamı saat 18.00’da Çaykara Gençlik Merkezinde birbirleri ile karşılaşacaklar.Takımların elde edecekleri sonuçlara göre ilk üç sıra belli olacak.

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ile Çaykara  Belediye Başkanı Hanefi Tok da Çaykara Gençlik Merkezinde oynanacak olan bu karşılaşmaları izleyecekler.



VEYSEL SOMUNCU
22.11.2022 13:33:14
Bu güzel organizasyonda emegi geçenlere teşekkür ederim. Öğretmenlerimiz Günü Kutlu Olsun.

İlginizi Çekebilir