Çaykara'da Öğretmenler Voleybol Turnuvası İle Kaynaştı

Çaykara

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile gerçekleştirilen Voleybol Turnuvası oynanan Final Grubu müsabakaları ile sona erdi.

Çaykara Şehit Ahmet Çamur AİHL Turnuvayı Şampiyon olarak tamamlarken,Çaykara Anadolu Lisesi İkinci,Çaykara Zeki Bilge Eğitim Kurumları ise Turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.

Final Grubu müsabakaları  23 Kasım 2022 Çarşamba akşamı Çaykara Gençlik Merkezinde oynandı.İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Numan Tuncer ve Veysel Somuncu Turnuvada yer alarak katılan öğretmenlere destek verdiler.Öğretmenlerin de yoğun bir ilgi gösterdikleri müsabakalar neşeli ve keyifli bir ortamda şölen ve şenlik havasında gerçekleştirildi.

İLK MAÇ İMAM HATİP ANADOLU

Final Grubunun ilk maçında Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi  ile Çaykara Anadolu Lisesi mücadele etti.Çaykara Anadolu Lisesinde Okul Müdürü Mustafa Çelik de oyuncu olarak öğretmen arkadaşları ile birlikte sahadaki yerini aldı.

Mücadelenin ilk seti 25-12 İmam Hatip’in üstünlüğü ile sona erdi.İkinci sette maça ağırlığını koyan Çaykara Anadolu Lijsesi, bir ara 6 sayı farkla öne geçti.Mücadelenin son bölümünde yeniden atak yapan İmam Hatip ikinci seti 25-23 maçı da 2-0 galip tamamlamayı başardı.

ZEKİ BİLGE İMAM HATİP NEFES KESTİ

Gecenin ikinci karşılaşmasında Zeki Bilge Eğitim Kurumları ile Şehit Ahmet Çamur  Anadolu İmam Hatip Lisesi karşı karşıya geldi.Zeki Bilge Ortaokulu Müdürü Tayfur Demirali ile Zeki Bilge İlkokulu Müdürü İbrahim Garip karşılaşmada oyuncu olarak sahadaki yerlerini aldılar.Maçın ilk setini 25-16 kazanan İmam Hatip 1-0 öne geçti.İkinci sette muhteşem bir oyun ortaya koyan Zeki Bilge Eğitim Kurumları bu sette rakibine  nefes aldırmadı ve seti 25-13 kazanarak skoru 1-1’e getirmeyi başardı.

Karşılaşmanın üçüncü setinde tam bir heyecan fırtınası yaşandı.Maçın başında İmöam Hatip 6 sayı fark ile öne geçerken Zeki Bilge Eğitim Kurumları bu farkı kapatmayı başardı ve maçta bir ara 5 sayı fark ile öne geçti.Karşılaşmanın sonunda maç iki tarafa da gitti geldi.Karşılaşmadan 25-23 galip ayrılmayı başaran Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak Turnuva Şampiyonluğunu elde etmeyi b aşardı.

Şehit Ahmet Çamur AİHL öğretmenleri karşılaşma sonunda sahada şampiyonluk coşkusunu hep birlikte yaşadılar.

HEYECAN EKİ BİLGE ANADOLU MAÇINDA DORUK YAPTI

Çaykara Anadolu Lisesinde Okul Müdürü Mustafa Çelik de oyuncu olarak öğretmen arkadaşları ile birlikte sahadaki yerini aldı. Zeki Bilge Ortaokulu Müdürü Tayfur Demirali ile Zeki Bilge İlkokulu Müdürü İbrahim Garip karşılaşmada oyuncu olarak sahadaki yerlerini aldılar.

Çaykara Anadolu Lisesi zevkli ve çekişmeli geçen maçın ilk setini 25-22 galip bitirerek 1-0 öne geçti.Karşılaşmanın ikinci setinde tam bir heyecan fırtınası yaşandı.Zeki Bilge Eğiktim Kurumlarının 23-16 önde olduğu maçta Anadolu Lisesi  aradaki farkı kapattı ve maç 24-24’e geldi.Karşılaşmanın son bölümünde Atak yapan Zeki Bilge Eğitim Kurumları seti 27-25 kazanarak skoru eşitledi.

Karşılaşmanın son setini 25-18 Kazanmayı başaran Çaykara Anadolu Lisesi maçı 2-1 kazanarak Turnuva İkincisi olmayı başardı.

KUPALAR UZUNGÖL’DE

Turnuvada 1,2 ve üçüncü olmayı başaran Takımlara Kupa verilecek.Takımlara Kupaları 24 Kasım 2022 Perşembe akşamı Uzungöl İnan Kardeşler Otel Restarant’ta gerçekleştirilecek olan Öğretmenler Günü Resmi Programında verilecek.



İlginizi Çekebilir