Çaykara'da Okul Öncesi Öğrencilerinden Mezuniyet Programı

Çaykara

Çaykara Halk Eğitim Merkezi Oyun Sınıfı Öğrencileri tarafından mezuniyet programı gerçekleştirildi.

Çaykara Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen mezuniyet programına Çaykara İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Veysel Somuncu,Çaykara Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Gönan,Müdür Yardımcısı Temel Kılıç ile veliler,öğretmen ve öğrenciler katıldılar.

Kur’an-ı Kerim Eğitimi gören öğrencilerden Kur’an’a geçmeyi başaran öğrencilere Şube Müdürü Veysel Somuncu tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi ve sahnede öğrencilerin Kur’an-ı Kerim okumaları gerçekleştirildi.

Okul Öncesi öğrencilerinden Bengisu Somuncu,Elif Huma Çiftçi,Adem Alp Kurt,Begüm Yeşilçiçek ve Sare Özkan Kur’an-ı Kerime geçmeyi başaran öğrenciler oldular.

Ayrıca öğrenciler hazırlamış oldukları birbirinden güzel etkinlikler ile çok güzel bir Yıl Sonu Mezuniyet organizasyonuna imza attılar.

Çaykara İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Veysel Somuncu Okul öncesi öğrencilerinin Kur’an-ı Kerime geçmiş olmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek emek ve gayretlerinden dolayı öğrencileri ve ailelere teşekkür ettiklerini,öğrencilerimizi ilerleyen senelerde Hafız olarak görmek istediklerini ifade etti.

KAYNAK:AA



İlginizi Çekebilir