Çaykara'da Ortaöğretim Taşıma Planlama Toplantısı Yapıldı

Çaykara

Çaykara İlçesinde 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Ortaöğretim Taşıma Planlama Toplantısı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Numan Tuncer Başkanlığında gerçekleştirildi.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılının sona ermesi ile birlikte Yeni Öğretim yılı için hazırlıklara başlayan Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çaykara İlçesinde bulunan Liselerin yeni Eğitim Öğretim Yılında taşınması ile ilgili bir planlama toplantısı gerçekleştirdi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Numan Tuncer Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Çaykara Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Demircioğlu,Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Arif Sami Özkurt,Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Hüseyin Bulut katıldılar

Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Bahçesinde Açık alanda ve Sosyal mesafe kuralına uygun olarak gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak 2019-2020 Yılı taşıma çalışması gözden geçirildi ve aksaklıklar tespit edildi.

Daha sonra Çaykara İlçesinin her mahallesi tek tek ele alındı ve mahallelerden taşınacak öğrenci sayıları ve bu öğrenciler için kaçar adet servis tahsis edileceği ayrı ayrı incelenerek karara bağlandı.



İlginizi Çekebilir