Çaykara'da Rize'li Müdürün Trabzonspor Sevdası

Çaykara

Çaykara Cevdet Sunay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Osman Terzioğlu Trabzonspor Sevdası ile Trabzon ve Rize Halkına örnek oluyor.

Aslen Rize’li olan Müdür Osman Terzioğlu koyu bir Trabzonspor  taraftarı.Çaykara İlçesinde göreve başlamadan önce de Trabzonspor taraftarı olan Müdür Osman Terzioğlu’nun Trabzonspor sevdası lise yıllarına dayanıyor.

Babası koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Müdür Osman Terzioğlu lise yıllarında başlayan Trabzonspor sevdasını bu günlere taşımayı başarmış.Bir kız bir de erkek çocuk babası olan Müdür Osman Terzioğlu kızı Dünya ve oğlu Dora’ya da Trabzonspor sevdası aşılamayı başarmış. İki çocuğu da koyu Trabzonspor taraftarı.

Taraftar olarak Trabzonspor’a karşı da görevini en iyi şekilde yerine getiriyor Müdür Terzioğlu.Oğlu Dora ve kızı Dünya’yı her hafta kolundan tutuyor ve Trabzonspor’a destek vermek için Akyazı Medicalpark Stadyumunun yolunu tutuyor.

Aynı zamanda doğup büyüdüğü Rizespor Takımını da çok seviyor Müdür Terzioğlu.Yüreğine kocaman iki sevda yerleştirmiş.Bir yandan doğup büyüdüğü canından çok sevdiği Çaykur Rizespor.Diğer tarafta futbolda Dünya Markası haline gelmiş olan 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu Şampiyonu Trabzonspor.

Örnek iki davranışı ile hem Trabzon hem de Rize şehirlerine örnek olmayı başaran bir hikaye ortaya koyuyor Müdür Terzioğlu.Bir yandan kendisi hem doğup büyüdüğü Çaykur Rizespor ve Futbolun Marka değeri Trabzonspor’a destek verirken bir yandan da çocuklarına bu iki sevdayı aşılamayı başarmış.

Ve internette klavye kahramanlığı ile Trabzon ve Rize şehirlerini karşı karşıya getirmeye çalışan şovmenlere de en güzel cevabı veriyor.Ben doğduğum yerin takımını ve gönül verdiğim şehrin takımını tutuyorum diyor Müdür Tezioğlu.

Hafta sonu Çaykur Didi Stadyumunda oynanan Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçında 6 gol yedikleri Fenerbahçe’yi alkışlayıp 3-2 yendikleri Trabzonspor için İ.Trabzon Olmazsın Şampiyon diyenlere inat.Örnek bir öğretmen,örnek bir Karadeniz insanı profili ile karşımıza çıkıyor Müdür Terzioğlu.Trabzon ve Rize insanının dost olduğunu,Trabzon ve Rize insanının kardeş olduğunu,Trabzon ve Rize insanının bir elmanın iki yarısı olduğunu anlatıyor.

Bizim sayfalarca yazarak anlatamayacağımızı Müdür Terzioğlu tek cümle ile anlatmış bizlere.

İşte o anlamlı cümle

Rizespor’un kümeye düşmesine sevinenler ile Trabzonspor’un şampiyon olmasına üzülenler aynı yolun yolcusudur.



İlginizi Çekebilir