Çaykara'da Savcı ve Hakimler Göreve Başladı

Çaykara

2020 Hakimler ve Savcılar Atamaları sonucunda Çaykara Cumhuriyet Savcılığı görevine atanan  Savcılar Cihat Özer ile Ümit Banu Uzun ve Çaykara Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimliğine atanan Hakimler Sinan Ay ile Emrullah Özkan Çaykara İlçesinde göreve başladı.

2020 Haklimler ve Savcılar Atamaları sonucunda Çaykara Cumhuriyet Savcıları Kasım Baran Acar Vakfıkebir Savcılığına,Safure Tuğçe Baş ise Kastamonu İl Savcılığına atanmıştı.Çaykara Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi Şeyma Altan ise Niğde İline atanmıştı.

SAVCI VE HAKİMLERİMİZİ TANIYALIM

Çaykara Adliyesine yeni atanan Savcı ve Hakimleri kısaca sizlere tanıtmak istiyoruz.

SAVCI CİHAT ÖZER

Savcı Cihat Özer Çorum Osmancık doğumlu.Erzincan Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan Savcı Cihat Özer ilk Atama olarak Çaykara Cumhuriyet Savcısı olarak göreve başladı.

SAVCI ÜMİT BANU UZUN

Savcı Ümit Banu Uzun Rize Doğumlu. Kayseri Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan Savcı Ümit Banu Uzun ilk atama olarak Çaykara Cumhuriyet Savcısı olarak göreve başladı.

HAKİM SİNAN AY

Hakim Sinan Ay Adana’lı.Kayseri Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan Hakim Sinan Ay ilk atama olarak Çaykara Asliye Hukuk Mahkemesinde Hakim olarak göreve başladı.

HAKİM EMRULLAH ÖZKAN

Hakim Emrullah Özkan aslen Muş’lu olup Anklara’da yaşıyor.. Hakim Sinan Ay ilk Atama olarak Çaykara Asliye Hukuk Mahkemesinde Hakim olarak göreve başladı.



İlginizi Çekebilir