Çaykara'da Sellim Cafe Restaurant'ta Cengiz Selimoğlu Rüzgarı

Çaykara

Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Çaykara’lı Sanatçı Cengiz Selimoğlu Çaykara İlçesinde gerçekleştirilecek olan Müzik Organizasyonunda hayranları ile buluşuyor.

Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Çaykara’lı Sanatçı Cengiz Selimoğlu Çaykara İlçesinde gerçekleştirilecek olan Müzik Organizasyonunda hayranları ile buluşuyor.

2023 Yılında Çaykara Uzungöl Yolu Üzerinde 8. KM’de bulunan Sellim Cafe Restaurant ,Bölge Turizmine farklı bir heyecan getiriyor.

Yerli ve yabancı misafirlerin  büyük ilgisine çeken Sellim Cafe Restaurant aynı zamanda Canlı Müzik Organizasyonları ile de göz kamaştırıyor.

Her hafta Karadeniz Müziğinin farklı bir sesini Çaykara İlçesi ile buluşturan ve Çaykara İlçesinin Karadeniz Müziği ile buluşma noktası olarak tabir edilen Sellim Cafe Restaurant her hafta farklı bir sanatçıyı Çaykara insanı ile buluşturuyor.

2023 Yılı Turizm sezonunda Karadeniz Müziğinin güzide isimleri Yakup Atalay,Hızır Dinçer,Sinan Sami,Beşköylü Adem Ekiz ve Taner Eyüpoüğlu’nu misafir eden Sellim Cafe Restaurant organizasyonun 6. Haftasında tesisin ev sahibi olan Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Cengiz Selimoğlu’nu hayranları ile buluşturacak.

26 Ağustos 2023 Çarşamba akşamı saat 21.00’da başlayacak olan programda Sanatcı Cengiz Selimoğlu birbirinden güzel türküleri ile hayranları ile buluşacak.

Beyefendiliği,mütevazi yapısı,alçakgönüllülüğü,sıcak,samimi ve içten tavırları ile herkesi kendisine hayran bırakan Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Cengiz Selimoğlu aynı zamanda bu özelliklerinden dolayı Karadeniz Müzik Dünyasında da çok sevilen ve saygı duyulan bir Sanatçı olarak tanınıyor.

Bu anlamda şu ana kadar bir çok Karadeniz Sanatçısını Çaykara İlçesi ile buluşturan Sellim Cafe Restaurant 2023 Yılı Turizm sezonu boyunca daha bir çok Ünlü Sanatçıyı Çaykara insanı ile buluşturmaya hazırlanıyor.

 



İlginizi Çekebilir