Çaykara'da Sellim Cafe Restaurant'ta Festival Tadında Bir Akşam

Çaykara

Çaykara İlçesinde bulunan Sellim Cafe Restaurant’ta Festival tadında bir müzik eğlence programı gerçekleştiriliyor.

Çaykara İlçesinde bulunan Sellim Cafe Restaurant’ta Festival tadında bir müzik eğlence programı gerçekleştiriliyor.

8 Ağustos 2023 Salı Akşamı gerçekleştirilecek olan Müzik eğlence programında Karadeniz Müziğinin birbirinden değerli isimleri müzik dostları ile buluşacaklar.

Karadeniz Müziğinin güçlü Sesi Çaykara’lı Sanatçımız Cengiz Selimoğlu’nun organizasyonunda gerçekleştirilecek olan Müzik eğlence programında Bölgemizin Kemençe Üstadı Aslan Bülbül ile bölgemizin kaval üstadı Nurettin Kahveci misafirlere unutamayacakları bir akşam yaşatmaya hazırlanıyorlar.

Karadeniz Müziğinin güçlü sesleri Cengiz Selimoğlu ile Nuri Bahadır muhteşem Müzik Organizasyonu gecesinde sahne alarak müzik dostlarına muhteşem bir akşam yaşatacaklar.

Organizasyon ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Cengiz Selimoğlu,2023 yılı yaz sezonunda Çaykara İlçesinde Sellim Cafe Restaurant’ta bir çok güzel organizasyona ev sahipliği yaptıklarını,Karadeniz Müziğinin bir çok önemli ismini Çaykara İlçesi ile buluşturduklarını,şimdi ise Festival tadında bir akşam ile müzik dostları ile buluşmaya hazırlandıklarını ifade etti.

Karadeniz Müziğinin en önemli enstrünmanlarının kemençe ve kaval olduğunu ifade eden Sanatçı Selimoğlu her iki alanda da marka olan iki isim Arslan Bülbül ve Nurettin Kahveci’yi Çaykara ile buluşturacaklarını ayrıca kendisinin ve Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Nuri Bahadır’ın sahne performansları ile geceye farklı bir güzellik katacaklarını bu muhteşem müzik gecesinde tüm gönül dostlarını yanlarında görmek istediklerini sözlerine ekledi.

Sanatçı Cengiz Selimoğlu Müzik organizasyonunun yanı sıra salonda misafirlere yönelik çeşitli sürpriz etkinlik ve organizasyonların da gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.



İlginizi Çekebilir