Çaykara'da Sessiz 19 Mayıs

Çaykara

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 102. Yıl Dönümü dolayısı ile Çaykara Hükümet Konağı önünde Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi.

Tüm Dünyayı olduğu gibi Ülkemizi de etkisi altına alan Covit 19 Salgın Hastalığı ve pandemi süreci sebebi ile Çelenk Sunma Töreni hijyen kurallarına uygun bir şekilde,açık havada,sınırlı katılım,maske ve sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde gerçekleştirildi.

Çelenk Sunma Törenine Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanı Teğmen Ahmet  Kaylan, Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt,Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak,Kurum ve Daire Amirleri,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz,CHP Çaykara İlçe Başkanı İsmail Sarı katıldılar.

Programda Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne ait Çelenk Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt tarafından Atatürk Büstüne sunuldu ve saygı duruşunda bulunuldu.Hemen ardından ise İstiklal Marşı eşliğinde Şanlı Bayrağımız göndere çekildi.

Covit 19 Salgın Hastalığı ve Pandemi süreci sebebi ile Çaykara İlçesinde gerçekleştirilmesi planlanan Resmi Tören etkinlikleri ise İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Genelge doğrultusunda insan ve toplum sağlığı düşünülerek gerçekleştirilemedi.



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Sessiz Mayıs

İlginizi Çekebilir