Çaykara’da Taşımalı Eğitime Bir Gün Kar Tatili

Çaykara’da Taşımalı Eğitime Bir Gün Kar Tatili

Trabzon Valiliği İl Hıfzı Sıhha Kurulu kararı ile yoğun kar yağışı sebebi ile Çaykara İlçesinde Taşımalı Eğitim öğrencileri için bir gün tatil kararı verildi.

İlimizde devam eden yoğun kar yağışı sebebi ile Trabzon Valiliği İl Hıfzı Sıhha Kurulu Kurulu Kararı ile Trabzon ilinde bazı ilçelerin tamamında okulların tamamı İçin 1 (bir) gün süre ile tatil kararı verilirken bazı ilçelerde ise sadece taşımalı öğrenciler için tatil kararı verildi.

Çaykara İlçesinde ise sadece taşımalı öğrenciler için 1 (bir) gün 23 Aralık 2021 Perşembe günü için tatil kararı alındı.

Trabzon İl Hıfzı Sihha Kurulu kararı şu şekilde.

İlimiz genelinde devam eden kar yağışı nedeni ile 23 Aralık 2021 Perşembe günü Akçaabat,Beşikdüzü,Çarşıbaşı,Düzköy,Hayrat,Maçka,Ortahisar,Şalpazarı,Tonya ve Vakfıkebir ilçelerinde 1(bir) gün,süreyle eğitime ara verilmesine,engelli ve hamile olan kamu görevlilerinin idari izinli sayılmasına,

Araklı,Arsin,Çaykara,Dernekpazarı,Köprübaşı,Of,Sürmene ve Yomra ilçelerimizde ise sadece Taşımalı Eğitimde 1(bir) gün ara verilmesine karar verilmiştir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.



Anahtar Kelimeler: Çaykara’ Taşımalı Eğitime Tatili

İlginizi Çekebilir