Çaykara'da Tatlı Güzellik Salonu Hizmete Açıldı.

Çaykara

Tatlı Güzellik Salonu gerçekleştirilen açılış töreni ile birlikte Çaykara insanına hizmet vermeye başladı.

11 Mayıs 2022 Cumartesi Günü gerçekleştirilen Açılış Törenine Çaykara Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kaya, MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz, Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Savaş Dündar ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

İşyeri Açılış Kurdelesi Başkan Kaya ve protokol üyeleri tarafından gerçekleştirilirken,açılışın ardından ise Belediye Başkan Vekili  Seyfullah Kaya ve Protokol üyeleri İşletmeyi gezerek İşletme ile ilgili olarak İşletme Ortaklarından Bayram Parlak’tan bilgi aldılar.

Çaykara’lı İş Adamı Bayram Parlak tarafından hizmete açılan Tatlı Güzellik Salonu modern tasarımı ve şık dizaynı ile Çaykara İlçesine farklı bir güzellik katıyor.

Çaykara İlçesinde Bayanlara özel hizmet verecek olan Tatlı Güzellik Salonu Çaykara Uzungöl yolu üzerinde Hurmalık Mahallesinde “Yanıklar Market’in” yan tarafında yer alıyor.

Güzellik salonunda Kuaför,manikür pedikür yeni nesil uygulamalar, Cilt bakımı, lazer epilasyon, bölgesel incelme, kırışık ve leke giderici tedaviler, spor  alanı, kalıcı makyaj, İpek kirpik, kirpik lifting, ip kollajen gibi bütün hizmetler sunuluyor. Tatlı Güzellik Salonunda ayrıca  gelinlik, abiyeler kıyafetler ve aksesuarlar bulunuyor.



İlginizi Çekebilir