Çaykara'da Yazar ve Özyar Son Yolculuklarına Uğurlandılar.

Çaykara

Hasan Yazar ve Yaşar Özyar Çaykara’da son yolculuklarına uğurlandılar.

Çaykara İlçesinde dün vefat eden Hasan Yazar ve Yaşar Özyar,3 Şubat 2022 Perşembe günü öğle namazına müteakip  İlçemiz Hurmalık Mahallesinde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuklarına uğurlandılar.

Yazar ve Özyar’ın cenaze namazlarına Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Samsun 19 Mayıs İlçesi Belediye Başkanı Çaykara’lı Hemşerimiz Osman Topaloğlu ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Merhum Hasan Yazar çok uzun seneler Çaykara İlçesinde İlçe Tarım Müdürlüğünde şoför olarak çalışmış ve bir çok Kaymakama da makam şoförlüğü yapmıştır.Emekli olduktan sonra yaşamına Çaykara İlçesinde devam eden Yazar kanser hastalığına yenik düşmüştü.

Merhum Emekli Öğretmen Yaşar Özyar ise çok uzun seneler Çaykara İlçesinde eğitimci olarak hizmet verdikten sonra emekliye ayrılmıştı.

Kılınan cenaze namazlarının ardından merhum Hasan Yazar İlçemiz Şahinkaya Mahallesinde,Merhum Emekli Öğretmen Yaşar Özyar ise Maraşlı Mahallesinde bulunan aile kabristanlıklarında son yolculuklarına uğurlandılar.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Merhum Hasan Yazar ve Merhum Yaşar Özyar’a allah’tan rahmet,kederli ailelerine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.



İlginizi Çekebilir