Çaykara'da Yeni Öğretim Yılı Planlama Toplantısı Yapıldı

Çaykara

Çaykara İlçesinde 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Müdürleri Planlama Toplantısı gerçekleştirildi.

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Kurum Müdürleri Planlama toplantısı  8 Eylül 2022 Perşembe günü Çaykara Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Çaykara İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Numan Tuncer’in yönetiminde gerçekleştirilen toplantıya Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Şube Müdürü Veysel Somuncu ile Çaykara İlçesinde görev yapan Okul Kurum Müdürleri katıldılar.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali Çaykara İlçesinin her sene olduğu gibi 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında da çok başarılı bir Eğitim Öğretim dönemini geride bıraktığını,öğrencilerin Merkezi sistem sınavlarında elde etmiş oldukları Akademik başarının İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak kendilerini fazlası ile mutlu ettiğini bu anlamda başta Okul Müdürleri olmak üzere elde edilen bu başarıda emeği geçen herkese minnet borçlu olduklarını sözlerine ekledi.

Toplantıda ilk olarak Okul Kurum Müdürleri tarafından okullarda yaz tatili boyunca gerçekleştirilen altyapı ve tadilat çalışmaları ile ilgili bilgi verildi.

Daha sonra 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Planlama çalışmaları gerçekleştirildi.

Toplantıda okulların servis ve taşıma durumları yeniden gözden geçirilirken Okul Müdürleri tarafından ise yeni Eğitim Öğretim yılı için okulların tüm altyapı ihtiyaçlarının karşılanmış olduğu ifade edildi.

Toplantıda 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında okullarda gerçekleştirilmesi planlanan etkinlik ve çalışmalar ile sosyal ve kültürel çalışmaların planlaması gerçekleştirildi.Ayrıca yine 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında Çaykara İlçe genelinde gerçekleştirilecek olan Resmi Programların planlama çalışması gerçekleştirildi.

Toplantıda 2022-2023 Eğitim öğretim yılında Çaykara İlçe genelinde gerçekleştirilecek olan sosyal,kültürel ve sportif etkinliklerin planlama çalışmaları da gerçekleştirdi.

Toplantıda 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı boyunca okullarda gerçekleştirilecek olan Kurs ve ETÜT çalışmalarının planlama çalışması da gerçekleştirildi.



İlginizi Çekebilir