Çaykara'da Yeni Okul Göz Kamaştırıyor

Çaykara

2020 Yılında yapımı tamamlanan ve 2020-2021  Eğitim Öğretim Yılında Eğitim Öğretime açılması planlanan PTT İmam Hatip Ortaokulu muhteşem altyapısı ile adeta göz kamaştırıyor.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’un yoğun çalışmaları sonucunda PTT’nin sponsorluğunda yapımı gerçekleşen PTT İmam Hatip Ortaokulu yeni sezonda öğrencilere hizmet vermeyi bekliyor.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok bu okulun yapımı için senelerce mücadele etti.Resmi yazışmaların yanı sıra Bakanlık nezdinde çok büyük uğraşlar sonucunda PTT’nin sponsorluğunda PTT İmam Hatip Ortaokulunun yapımı gerçekleşmiş oldu.

BAKAN SOYLU´NUN KATKILARI İLE YAPILDI

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’un yoğun çalışmaları sonucunda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´nun katkıları ile PTT´nin Sponsorluğunda yaptırılan PTT İmam Hatip Ortaokulu Modern tasarımı ve mükemmel altyapısı ile öğrencilerimize hizmet vermeye hazırlanıyor. 24 Derslikten oluşan PTT İmam Hatip Ortaokulu 600 Öğrenci kapasitesi ile öğrencilere hizmet verecek.

ÇAYKARA TEŞEKKÜR EDİYOR

Mükemmel Fiziki görünümü,modern altyapısı ve son teknoloji ile hazırlanan sistemi ile Çaykara İlçesi en büyük ihtiyaçlarından bir tanesi olan mükemmel bir okul binasına kavuşmuş oldu.Okulumuzun yapım aşaması ve Donanım Desteklerinden dolayı Başta İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu olmak üzere Trabzon Valimiz İsmail Ustaoğlu’na,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı hemşerimiz Murat Zorluoğlu’na,Çaykara Kaymakamımız  Salih Çiğdem’e,Çaykara Belediye Başkanımız ve okulumuzun yapımını gerçekleştiren Çayjkara Belediye Başkanı Hanefi Tok’a,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk’a,MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz’e,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali’ye,Çaykara Merkez Işıklı Mahallesi Mehmet Savaş Dündar’a,Sivil Toplum kuruluşu temsilcilerine ve emeği geçen herkese Çaykara Halkı olarak Teşekkür etmeyi bir görev kabul ediyoruz.

200 KİŞİLİK KONFERANS SALONU

Binada son derece Modern bir şekilde hazırlanmış 200 kişilik Konferans ve Tiyatro Salonu yer alıyor. Mükemmel bir şekilde hazırlanmış sahnesi ve iç dekorasyonu ile Konferans salonu adeta göz kamaştırıyor. 

LABORARUVAR

Son sistem Teknolojiye uygun bir şekilde hazırlanan Laboratuvar Öğrencilerin her türlü deney ve incelemeleri için uygun bir şekilde hazırlanmış. 

MÜZİK SINIFI

Ses yalıtım sistemine uygun bir şekilde hazırlanmış, akustik duvarlar ile çevrilmiş olan Müzik Sınıfı öğrencilerimizin müzik alanındaki yeteneklerini ortaya koymalarını bekliyor.

ENGELLİ ASANSÖRLERİ VE LAVABOLARI

Engelli Öğrenciler ve vatandaşlar için özel olarak hazırlanmış olan engelli asansörleri ve lavaboları öğrencilerimize hizmet vermeye hazırlanıyor. Ayrıca 4 katlı olan yeni binada öğrencilerimize hizmet sunmak üzere normal asansör de bulunuyor. 

MESCİT VE ABDESTHANELER

Kadınlar ve erkekler için ayrı ayrı hazırlanmış olan mescitler ve abdesthaneler mükemmel donanımları ile göz kamaştırıyor. 

AÇIK SPOR ALANLARI

Okul bahçesinde oluşturulan açık spor alanları öğrencilerin her türlü sosyal aktivitelerini gerçekleştirebilecek bir şekilde hazırlanıyor.

KAMELYALAR 

Okul bahçesinin değişik bölümlerine yerleştirilen kamelyalar öğrencilerin dinlenmeleri için modern bir şekilde hazırlanmış. 

İDARE ODALARI 

Her iki okul Müdürlüğü için hazırlanan İdare odaları Modern tasarımları ile ve yerleştirilecek olan donanım malzemeleri ile öğrencilerimize ve velilerimize hizmet sunmaya hazırlanıyor.

REHBERLİK SERVİSİ ODALARI

Öğrencilerimizi her alanda hem bir üst öğrenime hem de sosyal hayata hazırlayacak olan Rehberlik Odaları mükemmel bir şekilde hazırlanmış durumda. 

KÜTÜPHANE

150 metrekarelik bir alanda oluşturulan ve Öğrencilerin hem kitap okuyacakları hem ders konularına çalışacakları hem de araştırma yapacakları çağdaş kütüphane okulumuzda öğrencilerimizin hizmetine sunulmuş durumda. 

YEMEKHANE VE KANTİN

Aynı anda 150 Öğrencinin yemek yiyebileceği için modern bir ortamda hazırlanan yemekhane ve günlük ihtiyaçlarını karşılamak üzere yapıldı. 

KAMERA VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ

Öğrencilerimizin okulda güven içerisinde Eğitimlerini sürdürebilmeleri amacı ile okulun her bölümüne yerleştirilen Kamera ve Güvenlik Sistemleri ile okul sürekli olarak kontrol altında bulundurulacak ve öğrencilerin güvenli bir ortamda eğitim görmeleri sağlanacak.

ÖĞRETMEN ODASI

Öğretmenlerin dinlenmeleri ve derse hazır girmelerini sağlamak amacı ile hazırlanan 60 Öğretmenlik Öğretmen Odası Modern Donanım Malzemesi ile yapıldı. 



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Kamaştırıyor

İlginizi Çekebilir