Çaykara'da Zafer Bayramı Kutlandı

Çaykara

30 Ağustos Zafer Bayramının 98.Yıl Dönümü Programı Çaykara İlçemizde gerçekleştirilen Çelenk Sunma töreni ve Şehit mezarı ziyareti ile gerçekleştirildi.

30 Ağustos Zafer Bayramının 98.Yıl Dönümü Programı Çaykara İlçemizde gerçekleştirilen Çelenk Sunma töreni ve Şehit mezarı ziyareti ile gerçekleştirildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile Çaykara Kaymakamı Osman Çelikkol ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ilk olarak İlçemiz Çambaşı Mahallesinde bulunan Şehit Jandarma Asteğmen Orhan Sancar ile Şehit  Jandarma Komando Onbaşı Bülent Dinç’in kabirlerini ziyaret ettikten sonra Şehit Aileleri evlerinde ziyaret edildi.

Zafer Bayramı ile ilgili Tören Saat 11.00´da Hükümet Konağı Önünde gerçekleştirildi.Çaykara  Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Hazırlanan Çelenk Sunma Töreni tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs(Covit19) salgın hastalığı ve Pandemi süreci sebebi ile sınırlı sayıda katılım ile gerçekleştirildi.

 30 Ağustos Zafer Bayramı Anma Törenlerine Çaykara Kaymakamı Osman Çelikkol, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe Emniyet Amiri Yunus Emre Nergiz,İlçe Jandarma Bölük Komutanı Teğmen Ahmet Kaylan, Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı Rütbeli Personelinin tamamı,Siyasi Parti İlçe Başkanları,Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri,Daire Amirleri ile Öğretmen ve Öğrenciler katıldılar.

ÇELENK SUNMA TÖRENİ                                     

Programda Çaykara Kaymakamlığı ve Çaykara Belediyesi tarafından Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi.Çaykara Kaymakamlığı adına Kaymakam Osman Çelikkol   tarafından Atatürk Büstüne Çelenk Takdimi gerçekleştirilirken Çaykara Belediyesi adına ise Belediye Başkanı Hanefi Tok Tarafından Atatürk Büstüne Çelenk sunumu gerçekleştirildi. Çelenk Sunma Töreninin ardından Saygı Duruşu gerçekleştirildi ve İstiklal Marşımız ile birlikte ise Şanlı Bayrağımız Göndere çekildi.



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Zafer Bayramı Kutlandı

İlginizi Çekebilir